Öneri 10k Bütçeye Kulaklık Önerisi

Darari13

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Razer baracuda x kullanıyordum kırıldığı için yenisini almak istiyorum bütçem max 10k sizce alabileceğim en f/p kulaklık hangisi ( illa bütçeme yakın olmasına gerek yok daha düşük ama f/p olarak iyi dediğiniz kulaklık varsa bakmak isterim)

yine barracuda alırdım ben olsam geçen 3.5'a düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iem kullanırım diyorsan ziigaat hbb arcadia öneririm. bütçe kurtarmazsa kefine delci og.

yine barracuda alırdım ben olsam geçen 3.5'a düştü

iem kullanırım diyorsan ziigaat hbb arcadia öneririm. bütçe kurtarmazsa kefine delci og.
iem hoşuma gitmiyor tekrar barracuda alcam gibi

kararsız kalmamın en büyük nedeni kırılma yeri zaten çünkü hiçbir darbe almadı kapıyı açmak için kalkarken masaya bıraktım dönüp geldiğimde bi kullağı sallanıyordu
fotoda tam anlaşılmamış olabilir yükseklik ayarladığımız yerin hemen altı

tekrar barracuda alırsam kulaklık standı da almayı düşünüyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-10 at 18.26.06.webp
    WhatsApp Image 2026-09-10 at 18.26.06.webp
    79.8 KB · Hit: 10
Barracuda X tekrar almazdım. O bütçede kat ve kat iyi kulaklıklar var.

çoğunlukla hikayeli oyunlar oynadığım için illa gaming olmasına gerek yok arada müzikte dinliyorum

çoğunlukla hikayeli oyunlar oynadığım için illa gaming olmasına gerek yok arada müzikte dinliyorum

Bunlara bakabilirsin. III S bassları geri çekildiği için daha Hi-Fi bir ses profiline sahip Pelta ise V-Shaped. Ben olsam III S alırdım.

Razer baracuda x kullanıyordum kırıldığı için yenisini almak istiyorum bütçem max 10k sizce alabileceğim en f/p kulaklık hangisi ( illa bütçeme yakın olmasına gerek yok daha düşük ama f/p olarak iyi dediğiniz kulaklık varsa bakmak isterim)
Corsair virtuso max ben 10kya aldım itopyada indirim vardı alabileceğin 20k altı en iyi kulaktır

Hem ses hem güncel olan modellerden asus rog peltayı önerebilirim

rog pelta siparişi verdim umarım pişman olmam

Geri