Airpods 5 Vs Airpods Pro 3

O nasıl oluyor hocam ya hiç bilmiyorum onu yönlendirme şansın var mı ?
Sahibinden üzerinden satanlar vardı işte, adam 1 milyon tl uygulamaya yatırıyordu işte uygulamada kulaklık hediye ediyordu. Hediye edenlerde sahibinden üzerinden satıyordu. Bende onlardan aldım sağlam pazarlık yaparak. 5 aydır kullanıyorum.

Sahibinden üzerinden satanlar vardı işte, adam 1 milyon tl uygulamaya yatırıyordu işte uygulamada kulaklık hediye ediyordu. Hediye edenlerde sahibinden üzerinden satıyordu. Bende onlardan aldım sağlam pazarlık yaparak. 5 aydır kullanıyorum.
Anladım hocam baktım şimdidebizim buralarda yok pek 1 kişi var o da 12.500 yazmış trendyoldan alsam daha kafi teşekkürler yine

Anladım hocam baktım şimdidebizim buralarda yok pek 1 kişi var o da 12.500 yazmış trendyoldan alsam daha kafi teşekkürler yine
Satıcılara dikkat et, arkadaşım turkcell pasajdan aldı çakma çıktı. Resmi satıcı olsun.

Ben pro 2 modelini amazon depodan aldım 6.5k tuttu 1 yıl oldu neredeyse çok kaliteli anc özelliği de bir o kadar iyi pro 3 ile farklarını pek bilmiyorum ama.

Satıcılara dikkat et, arkadaşım turkcell pasajdan aldı çakma çıktı. Resmi satıcı olsun.
Satıcı trendyol ama gönderildikten sonra orj olup olmadığını anlayacağım bi kodu vs vardır herhalde

Selamlar dün apple lansmanında tanıtılan airpods 5ten sonra aklım karıştı

Benim için silikon kulaklık olup olmaması farketmiyor

Arasındaki farklar benim gözümde vaaoov değil ama yinede bir bilene danışmakta fayda var

Karşılaştırma farklarının görsellerini bırakıyorum

Sizce hangisi alınır
Hocam kesinlikle pro 3'ü öneririm bende kullanıyorum. Benzer fiyattalar ve gürültü engelleme başta olmak üzere pro 3 her konuda da önde.

Geri