Çözüldü✓ 2k F/P Monitör Arıyorum

berats

80+
Reaksiyon skoru
8
Yeni bir sistem aldım 5060 ve r5 7600 lü bir sistem. Monitörüm yok ana monitör olarak kullanacğım bir monitör lazım. Kendimi kasayı alırken bütçe olarak çok fazla zorladım monitörü düşünmeden. Tercihen 2k ama 1080p de olur. Fps oyunları çok oynuyorum Valorant vb Bu yüzden HZ ve MS de önemli. Araştırdığım kadarıyla TN ve VA tercihim değil çünkü edit işiyle de uğraşıyorum biraz. Belirli bir fiyatım yok ama dediğim gibi fiyat olarak o kadar zorladım ki kendimi gerekirse 6 12 taksitle falan alacağım olabildiğince f/p bir monitör arıyorum.

Yeni bir sistem aldım 5060 ve r5 7600 lü bir sistem. Monitörüm yok ana monitör olarak kullanacğım bir monitör lazım. Kendimi kasayı alırken bütçe olarak çok fazla zorladım monitörü düşünmeden. Tercihen 2k ama 1080p de olur. Fps oyunları çok oynuyorum Valorant vb Bu yüzden HZ ve MS de önemli. Araştırdığım kadarıyla TN ve VA tercihim değil çünkü edit işiyle de uğraşıyorum biraz. Belirli bir fiyatım yok ama dediğim gibi fiyat olarak o kadar zorladım ki kendimi gerekirse 6 12 taksitle falan alacağım olabildiğince f/p bir monitör arıyorum.
lenovo legion 25-10
philips enivia

ben lenovoyu alırdım 80 hz farkı var ve pivot
pivot olayı nedir şuan fiyatına göre çok mantıklı geldi bu hdmi ile 240 dp ile 360 mış ms düşük birde ips
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet 80 hz fark için Lenovo daha mantıklı fiyat farkı o kadar yok AOC da sağlam markadır monitör konusunda bence karar konu sahibine kalmış
taksitle lenovoyu düşünüyorum aoc u düşünmem için sebep var mıdır hocam

Ktc h27t22c dün indirimle 6200 e falan geliyordu. f/p olarak daha iyisi çok zor bulunur.

pivot olayı nedir şuan fiyatına göre çok mantıklı geldi bu hdmi ile 240 dp ile 360 mış ms düşük birde ips

taksitle lenovoyu düşünüyorum aoc u düşünmem için sebep var mıdır hocam
lenovo legion 25 10 forumda sıkça önerilen bir monitör. pivot olduğunda mobnitörü 360 derece döndürebilirsin veya indirip yükseltebilirsin . diğer dediğim philips enivia ya baktınız mı o da bu fiyata yakın 8 9k

2k olması fark ediyo

lenovo legion 25 10 forumda sıkça önerilen bir monitör. pivot olduğunda mobnitörü 360 derece döndürebilirsin veya indirip yükseltebilirsin . diğer dediğim philips enivia ya baktınız mı o da bu fiyata yakın 8 9k

2k olması fark ediyo
6 ya zor çıkıyorum philips e hiç çıkamam hocam

2k olması fark ediyo
onu gördüm de 5060 la çoğu ounda 2k vram için sıkıntı olmaz mı

6 ya zor çıkıyorum philips e hiç çıkamam hocam

onu gördüm de 5060 la çoğu ounda 2k vram için sıkıntı olmaz mı
olur . o zaman lenovoyu al ileride çok paran olursa yeni ekran kartı alır yeni monitörde alırsın . 1080p oyunculuk hala çok zevkli ve eğlenceli 2k 4k da daha fazla pixek oldupu şçin daha şyi bşr deneyim oluyor sadece

Ktc olan 2k, lenovo 1080p en büyük fark o. 2k için özellikle bir ilgin yoksa 1080p hala gayet güzel görünüyor bana göre. Hem 320 hz olduğundan hem de ekran kartın 1080p ye daha uygun olduğundan lenovo tercih edilebilir.

Eğer bütçem lenovoya kadar çıkmaz dersen aşağıya attığım monitörde güzel bazen indirimle 3400-3600 e falan düşüyor.

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html

Geri