Oyuncu Koltugu Onerisi?

cansxxr

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçem 8-9 bin lira; başka forumlarda da konu açtım, pek bir öneri yok. Ya Titan Seat öneriyorlar ya da 11 bin liraya https://www.adoremobilya.com/ultra-comfort-calisma-koltugu-vizon-645x112-120x65-cm bu önerildi; ama bilemedim, bu hem fiyat olarak yüksek kalıyor hem oyuncu koltuğu gibi değil, çok yumuşak mı rahat mıdır bilemiyorum. Nedir öneriler? Zio Aragorn gördüm, iyi duruyor ama boyun desteği falan yok, bilemedim iyi midir?

Bütçem 8-9 bin lira; başka forumlarda da konu açtım, pek bir öneri yok. Ya Titan Seat öneriyorlar ya da 11 bin liraya https://www.adoremobilya.com/ultra-comfort-calisma-koltugu-vizon-645x112-120x65-cm bu önerildi; ama bilemedim, bu hem fiyat olarak yüksek kalıyor hem oyuncu koltuğu gibi değil, çok yumuşak mı rahat mıdır bilemiyorum. Nedir öneriler? Zio Aragorn gördüm, iyi duruyor ama boyun desteği falan yok, bilemedim iyi midir?
oyuncu koltuğu yerine bu attığın gibi bir şey al bencede bende hawk fab var ama uzun saat durulmuyor ağrı yapıyor

oyuncu koltuğu yerine bu attığın gibi bir şey al bencede bende hawk fab var ama uzun saat durulmuyor ağrı yapıyor
hawk fab gordum ama boyun destegi filan yok ve iyi midir? bilemedim. o koltuguda denemeye gidicem bi oyle bakicam nasil filan diye ve beyaz siyah modeli pahali beyaz modelde cok kirlenir leke tutar diye emin degilim.
guzel duruyor fakat koltuk onerilerinde xdrive bayadir görmüyorum tavsiye edildigini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xprime in yaz indirimlerinde 2 3 koltuk filan var hatta ama bilemedim iyi midir? alpha fab 1 var 9500 den 6500e dusmus

Son düzenleme:
Linkteki sandalye de çok fena iyiymiş hee!!
Bana da lazım bir tane şöyle 6 taksit falan alabilsek güzel bir şey harika olacak.

Linkteki sandalye de çok fena iyiymiş hee!!
Bana da lazım bir tane şöyle 6 taksit falan alabilsek güzel bir şey harika olacak.
iyi duruyor ama cok yumusak koltuklarin pek rahat oldugunu dusunmuyorum bi denemeye gidicem gercekten iyide rahatsa almayi dusunuyorum ama siyahı indirimi o kadar degil bide kendi magazasindan bakicam.

iyi duruyor ama cok yumusak koltuklarin pek rahat oldugunu dusunmuyorum bi denemeye gidicem gercekten iyide rahatsa almayi dusunuyorum ama siyahı indirimi o kadar degil bide kendi magazasindan bakicam.
Abi 9 taksit seçenekleri de var!!
Hocam ne zaman denemeye gidiyorsun?
Harbi sağlamsa yapıkredi ile 9 taksite almayı düşünebilirim

Abi 9 taksit seçenekleri de var!!
Hocam ne zaman denemeye gidiyorsun?
Harbi sağlamsa yapıkredi ile 9 taksite almayı düşünebilirim
yarin veya bugun denemeye gidicem donus yaparim o koltuk icin ama bi bakayım baska secenek bulucammi ben direkt havale ile indirimli alicaktim ama siyah daha pahali bakalım bi ne yapicsm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,882
Üyeler
203,604
Son üye
barisakar
Geri