Sıvı Soğutucu Montajı Yardım

rouite

80+
Reaksiyon skoru
4
Aldığım kasanın üst radyatör kısmına sıvı soğutucum sığmadı o yüzden ön tarafa montajlamayı düşünüyorum sizce bir problem oluşturur mu
performansında veya sıvı soğutucuda problem çıkartma olasılığı var ise kasayı değiştirmeyi düşünüyorum

Şu konuda yardımcı olacak kimse yok mu gerçekten internette herkes farklı bir şey söylüyor

Sorun olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hortumlar yukarı gelecek şekilde monte edip kullanabilirsiniz.

Kasa modeliniz nedir?

NXZT H7 Flow kasanın ön kısmına 420mm arttic sıvı soğutma takmayı düşünüyorum

Sorun olmaz.

Hortumlar yukarı gelecek şekilde monte edip kullanabilirsiniz.

Kasa modeliniz nedir?
radyatör genişliği üst kısımda 420mm olan kasalar çok pahalı olduğu için böyle bir şey yapmayı düşündüm

NXZT H7 Flow kasanın ön kısmına 420mm arttic sıvı soğutma takmayı düşünüyorum

radyatör genişliği üst kısımda 420mm olan kasalar çok pahalı olduğu için böyle bir şey yapmayı düşündüm
Ekran kartı alttan temiz hava çekebiliyorsan sıkıntı olmaz bence. Öndekileri alta monte edersin. Ekran kartına üflerler. İşlemci de ön taraftan sıvı Soğutucu ile taze hava çeker sürekli sıkıntı olmaz.

Ekran kartı alttan temiz hava çekebiliyorsan sıkıntı olmaz bence. Öndekileri alta monte edersin. Ekran kartına üflerler. İşlemci de ön taraftan sıvı Soğutucu ile taze hava çeker sürekli sıkıntı olmaz.
alt ve üste fan takabilirim hocam 3 adet fan ile geliyor zaten 4 adet fan almayı planlıyorum

420 ile hangi işlemciyi soğutacaksınız. Çok fazla.

9800X3D Soğutmayı Planlıyorum
420 ile hangi işlemciyi soğutacaksınız. Çok fazla.

sistemimi baya güzel dizdim sanarken son anda böyle bir pürüz çıktı malesef

İşlemci (CPU) AMD Ryzen 7 9800X3D TRAY 5.20GHz 96MB AM5

Anakart (Mainboard) GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE

RAM (Bellek) CORSAIR Vengeance DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6400MHz CL36-48-48-104 1.35V AMD Expo Intel XMP 3.0

Ekran Kartı (GPU) GIGABYTE VGA NVIDIA 12GB GDDR7 RTX5070 Ti AERO OC GV-N5070AERO OC-12GD

Depolama (SSD / HDD) KIOXIA EXCERIA PLUS G4 2TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen5 x4, 10000MB/s Okuma, 8200MB/s Yazma

Güç Kaynağı (PSU) Lian Li SX1000P Beyaz 1000W 80+ Platinium

Soğutma Sistemi Arctic Liquid Freezer III Pro 420 A-RGB

Kasa NZXT H Series H7 Flow (2024) CM-H72FW-01 Beyaz Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

Monitör ASUS ROG Strix XG27AQDMES 26.5″ OLED 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör

tam olarak bu şekilde bir kasa toplamış olucam kasaya 10k vermek istemiyorum H7 Flow kasası arkadaşımda var ve gerçekten hoşuma gidiyor o yüzden sıvı soğutma önde olursa problem olmaz umarım yoksa H9 almak zorunda kalıcam 6K fazladan vermiş olucam

Son düzenleme:
Sıvı soğutma 360 yeterli olur soğutmayı değiştir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,262
Üyeler
204,101
Son üye
YGuzel
Geri