5060 Yada 5060 Ti Alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
piyasada güzel kartlar yok maalesef bende en azından 1 2 sene götürsün diye 5060 yada 5060 ti 8gb almayı düşünüyorum ama bilmiyorum bayağı kötü vram sıkıntısından düşünüdürüyor. 1080p de oynayacağım sizinde fikrinizi almak işterim

piyasada güzel kartlar yok maalesef bende en azından 1 2 sene götürsün diye 5060 yada 5060 ti 8gb almayı düşünüyorum ama bilmiyorum bayağı kötü vram sıkıntısından düşünüdürüyor. 1080p de oynayacağım sizinde fikrinizi almak işterim
9060xt alman daha mantıklı sadece oyun içinse

bilmiyorum nvidia almak istiyorum senelerdir nvidia kullanırım ve alıştım amd ekran kartı sıkıntı diye bir algı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorum nvidia almak istiyorum senelerdir nvidia kullanırım ve alıştım amd ekran kartı sıkıntı diye bir algı var
en iyisi nvidia soruma dönsek alınır mı? 1 2 sene idare eder mi?

1080p için yeterli. Bütçen varsa 5060 ti daha iyi.

Dediğin gibi algı

O problemler milahtan önce kaldı
2026 dayız 4 ay kaldı 2027 ye ne Driver çökmesi ya

2-3 sene idare eder ikiside. 5k dan az fiyat farkı varsa 5060ti al yoksa da 5060 al

Geri