DLSS Multi Frame Generation Has Now Been Modded Onto RTX 40, RTX 30 & Even RTX 20 GPUs
Modders unlock NVIDIA's DLSS Multi Frame Generation on RTX 20, 30, and 40 Series, expanding frame interpolation capabilities beyond the RTX 50 Series
Donanım arşivi de bunla ilgili video yaptı
DLSS 5 ile Multi Frame Gen farklı teknolojiler. Bu FPS artırıyor DLSS 5 bahsettiğiniz şey görüntüyü iyileştirip FPS düşürüyor.Donanım arşivi de bunla ilgili video yaptı
Multi Frame görmemiştim kbDLSS 5 ile Multi Frame Gen farklı teknolojiler
Videoyu izleyebilecek bir ortamda değilim şu an. Mod mu bu yoksa resmi destek mi?![]()
DLSS Multi Frame Generation Has Now Been Modded Onto RTX 40, RTX 30 & Even RTX 20 GPUs
Modders unlock NVIDIA's DLSS Multi Frame Generation on RTX 20, 30, and 40 Series, expanding frame interpolation capabilities beyond the RTX 50 Serieswccftech.com
Mod hocam gerçek DLSS MFG, AMD FG değilVideoyu izleyebilecek bir ortamda değilim şu an. Mod mu bu yoksa resmi destek mi?
Nvidia da serbest olmaya karar vermiş demek ki, ama bu modun çıkması eski kartlarda düzgün MFG çalışacak demek değil işlem birimleri baya zayıf eski serilerin.![]()
Modders unlock NVIDIA's DLSS Multi Frame Generation on RTX 20, 30, and 40 Series, expanding frame interpolation capabilities beyond the RTX 50 Serieswccftech.com
Videoyu henüz izleyemedim ama 4000 serisi için belki güzel çalışıyordur. Bu da çoğu kullanıcıyı çok memnun eder benceNvidia da serbest olmaya karar vermiş demek ki, ama bu modun çıkması eski kartlarda düzgün MFG çalışacak demek değil işlem birimleri baya zayıf eski serilerin.
3000 serisi kullanıcıların yorumlarına baktım olumlu AMD FSR FG den daha iyi olduğunu ve gecikme hissetmediklerini söylüyorlar. 2000 hakkında bilgim yokNvidia da serbest olmaya karar vermiş demek ki, ama bu modun çıkması eski kartlarda düzgün MFG çalışacak demek değil işlem birimleri baya zayıf eski serilerin.
4000 için geçen bu çıktı yine yorumlar olumluVideoyu henüz izleyemedim ama 4000 serisi için belki güzel çalışıyordur. Bu da çoğu kullanıcıyı çok memnun eder bence
hem başlıkta hem de cevaplarda mod olduğu yazıyorResmi destek mi
FSR den iyidir yine o komple yazılımsal ama 5000 serisindeki verim alınmaz.3000 serisi kullanıcıların yorumlarına baktım olumlu AMD FSR FG den daha iyi olduğunu ve gecikme hissetmediklerini söylüyorlar. 2000 hakkında bilgim yok