Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

İkisinde de aynı teknolojiler olsaydı kıyaslama yapılabilirdi AMD alıcaksan teknoloji driver Path tracing den feragat ediceksin AMDde fiyatının uygun olmasının sebebi bunlar bir de gddr6 olayı hele bir de dlss5 olayından sonra amdye çok bakasim gelmiyor 9 aydır 5070 ti kullanıyorum path tracing oynadıktan sonra 9070 XT aklimdan geçirmem maalesef gercekler bunlar artık devir teknoloji konuşturma devri saf kas gücü denilen şey geride kaldı ha tabi bütçen kısıtlıdır AMD alırsın 5070 almazdım 12gb VRAM oluşu bile yeter ama 5070 ti ve sonrası için Nvidiadan başkasına bakmam path tracing ile oynayanlar varsa dediğimi anlayacaktir AMD mfg dlss dengi teknolojiler getirmediği sürece bence AMD alınmaz CPU yapmak amdnin işi gpu değil
hoca adam 5070 kıyaslaması diyo 5070ti ile 9070xt arasında minimum 20k fiyat farkı var

Uygunsuz davranış
La hangisini seçiceğime şaşırdım
Ya Abdullah abi bugün kanala video attı zaten sorgulama aklına tükürürüm ya 3060tida işkence çekerken 6600de sorun yaşamadım misal şans işi amd sorunlu falan değil yazan eşekler olacak illa

hoca adam 5070 kıyaslaması diyo 5070ti ile 9070xt arasında minimum 20k fiyat farkı var
Tamam dedim işte 5070 almazdım 9070 XT alırdım dedim ve başta bilmediğimden soruyorum demiş ve güzelce cevapladim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bı ayarı ac kapa yaparmisin ben ilk ciktiginda path tracing ile oynadım uzun zaman sonra merak edip normal Ray tracing ile denedim 380 FPS veriyordu makine bir anda 240a düştü grafik kalitesini görünce tekrar geri aldım tekrar bakarmisin sende inanamazsin özellikle Leonun tipi ve kıyafetleri...

Bı ayarı ac kapa yaparmisin ben ilk ciktiginda path tracing ile oynadım uzun zaman sonra merak edip normal Ray tracing ile denedim 380 FPS veriyordu makine bir anda 240a düştü grafik kalitesini görünce tekrar geri aldım tekrar bakarmisin sende inanamazsin özellikle Leonun tipi ve kıyafetleri...
Re9 yüklemedim. CP77 oynuyorum bazen küçük farklar var RT Sayko ve Path tracing arasinda yoğun ışık gölge ve yansimanin olduğu yerlerde. Şu videoya baktım re9 için başlangıçta Grace ile sokakta yürüdüğümüz sahne dışında ben çok bir fark göremiyorum.

Re9 yüklemedim. CP77 oynuyorum bazen küçük farklar var RT Sayko ve Path tracing arasinda yoğun ışık gölge ve yansimanin olduğu yerlerde. Şu videoya baktım re9 için başlangıçta Grace ile sokakta yürüdüğümüz sahne dışında ben çok bir fark göremiyorum.
Dediğin gibi olsun

9000 serisi aşırı piyango serisi. İyi bir karta denk gelebilirsiniz, kötü bir karta da. Ben hiçbirini önermezdim. 2. elden temiz bir 7900XTX alırdım. Öyle de yaptım. DLSS'i saymazsak 5080 rakibi.

9000 serisi aşırı piyango serisi. İyi bir karta denk gelebilirsiniz, kötü bir karta da. Ben hiçbirini önermezdim. 2. elden temiz bir 7900XTX alırdım. Öyle de yaptım. DLSS'i saymazsak 5080 rakibi.
Saf güçte öyle 5080 çok daha üstün bir kart

Saf güçte öyle 5080 çok daha üstün bir kart
Hayır, değil. Saf güç passmark ile ölçülür. Eşitler. Bazen 7900XTX bir tık geride, AMD sürücüsü daha iyi oyunlarda bir tık bazen önde.

Geri