Ps5 Slim mi Ps5 Pro Mu?

palien

80+
Reaksiyon skoru
1
Biliyorsunuz ki yakında GTA 6 çıkacak hem onun için hem de diğer oyunları oynamak için PS5 almayı düşünüyorum. Odamda 1080p monitör bir kısmını bu monitörde bir kısmında salondaki 4K monitörde kullanacağım ama fiyat farkı çok fazla olduğu için emin olamadım hiç PS kullanmadım ilk defa alacağım eylül ayında almayı düşünüyorum ileride odamada 2K veya 4K monitör alacağım. 2027 2028 yılında PS6 çıkabilir diyorlar beklemeyeceğim ama çıktığında almayı düşünüyorum aklımda şu an PS 5 Slim var Pro'dan kalan parayla oyun ve Plus almayı düşünüyorum zaten 6K GTA 6 ya gidiyor FC27 5500'den başlıyor fark ile oyun açığını kapatabilirim diye düşünüyorum. PS5 Slim ile PS5 Pro oynayış videolarını izlediğimde FPS'de çok fark olmasa da grafiklerde fark var çimende falan filan çok fark etmez diye düşünüyorum sizce çok fark var mı parasına değer mi? Son olarak da PS 5 Slim alırsam çoğu oyunlar 4K 60 FPS destekliyor mu?

PS5 Pro aldım salonda tozlandığı için yeğene verdim. O kadar faydasız alet. İlle de alacağım dersen Pro daha mantıklı.

Pro alabilecek gücün varsa pro al tabii ki. Hem daha güçlü hem AMD'nin FSR özelliği gibi PSSR özelliği var. Ayrıca multiframe gen özelliği geleceği söyleniyordu PRO sürümüne.

Şu zamana kadar hiç kullanmadıysan pişman olabilme durumun var. Sadece GTA ve FC için o kadar para gömmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben aldım 1 sene sonra saatım, yapamadım jostickle falan.

PS5 Pro aldım salonda tozlandığı için yeğene verdim. O kadar faydasız alet. İlle de alacağım dersen Pro daha mantıklı.
Pro alabilecek gücün varsa pro al tabii ki. Hem daha güçlü hem AMD'nin FSR özelliği gibi PSSR özelliği var. Ayrıca multiframe gen özelliği geleceği söyleniyordu PRO sürümüne.
ps 5 slim tarafındayım az çok sıfır alacam 35k civarına patlıyor tahmini iki kollu proda 2.el 40k arada çıkıyor hızlı alıyolar şansıma 1 aya çıkarsa belki alabilirim slim yeter gibi geliyo 60 fps rahat çalıştırıyo gözüküyo ps5 pro da biraz kalite farkı illa var videolarda çok belli olmuyor kendi gözümle görsem daha anlaşılır aslında ya da tecrübesi olan söyleyebilir

Bak kardeşim sana çok basit bir cevap vereceğim.
Maddiyatı sıkıntılı olmayan veya gerçekten sürekli bu cihazla oynayacağına inanan biri bunu sorgulamadan Pro alırdı zaten.
Eğer ki bu konuyu açtıysan, senin cihazın Slim.

ps 5 slim tarafındayım az çok sıfır alacam 35k civarına patlıyor tahmini iki kollu proda 2.el 40k arada çıkıyor hızlı alıyolar şansıma 1 aya çıkarsa belki alabilirim slim yeter gibi geliyo 60 fps rahat çalıştırıyo gözüküyo ps5 pro da biraz kalite farkı illa var videolarda çok belli olmuyor kendi gözümle görsem daha anlaşılır aslında ya da tecrübesi olan söyleyebilir
neyi 60fps rahat çalıştırıyor onu anlamadım?

Geri