🔥İndirim İncehesap Gecenin Yıldızı | 11 Eylül 23:00

5 yıllık mouse hayırlı olsun , 5 yılda neler değişti sen tart ölç
hocam valla yalan söylemiyim rival 3 kullanıyorum 2020 de ilk çıktığı zamanlar aldım 6 yıllık hala da canavar gibi hiç bir sorunu yok. marka güzel diye aldım

hocam neden aldık valla :D
Bende kablosuzu vardı tutukluk yapıyodu
Bide suya dayanıklılığı vardı attım kovaya sensör bozuldu ama rgbleri hayla yanıyo takınca alıp etrafa fırlatmak için güzek kullanışlı

Bende kablosuzu vardı tutukluk yapıyodu
Bide suya dayanıklılığı vardı attım kovaya sensör bozuldu ama rgbleri hayla yanıyo takınca alıp etrafa fırlatmak için güzek kullanışlı
benim rival 3'e de alınmaz dediler yok kroniği bilmem ne 6 yıldır 1 sorun bile çıkarmadı bence herkesi dinlememek gerek. zaten üstünde tepinmiceğiz mousenin ne oynucaz sanki 8500 dpi olsa nolcak 15 bin 20 bin olsa nolcak yani kullanın işte :D

benim rival 3'e de alınmaz dediler yok kroniği bilmem ne 6 yıldır 1 sorun bile çıkarmadı bence herkesi dinlememek gerek. zaten üstünde tepinmiceğiz mousenin ne oynucaz sanki 8500 dpi olsa nolcak 15 bin 20 bin olsa nolcak yani kullanın işte :D
Ztn hepsi 1200 dpi kullanıyo

Ztn hepsi 1200 dpi kullanıyo
öyle zaten bir tanesi yok dinazor devrinden kalan falan 1000 liraya aldım çokta söylenmemek lazım zaten şurda 3 kahve içiyorsun 1000 lira veriyorsun

3300 mü pahalı idi hocam
3300 e hangi monitör verildi? Bene bu konuda herkes farklı bir monitörü konuşuyor.
1.si bugün en ucuz gıgabyt monitör 144 h ve 4k (Bence pahalı)
2.si geçen hafta AOC 260 hz verildi 4k ya. O ucuzdu bence.
3300 e monıtor geçen hafta hatırlamıyorum ben heralde arkadaş ( @d0zza ) oncan önceki haftadan bişeyden bahsediyor.

3300 e hangi monitör verildi? Bene bu konuda herkes farklı bir monitörü konuşuyor.
3300 e monıtor geçen hafta hatırlamıyorum ben heralde arkadaş ( @d0zza ) oncan önceki haftadan bişeyden bahsediyor.
Dostum promil kaç merak ettim

Bu haftada kaçırdık :/
3300 e verilen monitörü ss atar mısın ? fiyatla beraber
1789162394096.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz dandirik ürün

Geri