Dediğinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Wraith, daha yasal 14 gün hakkını bile kullanmana izin vermeyen bir firma. Teknik servisleri rezalet zaten. En küçük sorunda genelde suçu kullanıcıya atıyorlar, uğraş dur THH ile daha sonra. Ayrıca fiyat politikaları da saçma sapan gereğinden pahalıya satıyorlar çünkü ürünlerini. Kendisine saygısı olan bir insanın bu siteden alışveriş yapmaması lazım bana göre.![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Firmaya göre değil, ürüne göre seçeceksen Ultra modeli daha iyi olur .
Kahve dökülen a9 plusum bozulmamıştı switchlerde sertlik oluşmuştu servise yolladım belki açarlar içini temizlerler düzelir mouseden memnundjm servis raporunda sorunsuz, endocer vs değişim yapıldı yazıyor mouse geldi aynıydı sonra ben değişim istedim sadece denemek amaçlı bu sefer sıvı algılandı vs dedi normal olarak, şurdan eleştireceğim sen ilk başta içi kahve lekesi olan mouseyi sağlam sorunsuz diye bana gönderiyosun bişeyler değiştirip sonra iade değişim istediğimde sıvıyı görüyosun ben ilk yolladığımda neden fark edemedin çünkü senin servisin o kadar iş bilmez ki içini açmaya dahi üşeniyor bu sertlik benden kaynaklıda olmayabilirdi o zaman da aynısını yapıcaklardı..Dediğinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Wraith, daha yasal 14 gün hakkını bile kullanmana izin vermeyen bir firma. Teknik servisleri rezalet zaten. En küçük sorunda genelde suçu kullanıcıya atıyorlar, uğraş dur THH ile daha sonra. Ayrıca fiyat politikaları da saçma sapan gereğinden pahalıya satıyorlar çünkü ürünlerini. Kendisine saygısı olan bir insanın bu siteden alışveriş yapmaması lazım bana göre.
İade politikaları gerçekten bayağı değişmiş. Özellikle şu madde dikkat çekici:Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Wraith'te belki 20'den fazla siparişim vardır, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Sadece bir kere kusurlu W75 geldi, onu da değişim yaptılar hızlı bir şekilde. Eğer herhangi bir sorun yaşamadıysan yok şöyleymiş, böyleymiş demek saçma. Ayrıca iade politikası değişti, siteden görüntüleyebilirsin. Fiyat politikası olarak da burada satılan ürünleri Türkiye'de başka bir yerde bulamıyoruz, mecburi olarak buraya yöneliyorum. Bazen gidip Logi ve Razer gibi yeni çıkan ürünlerine on binlerce para vermektense daha alternatiflerini Wraith'ten bulabiliyorum. Attığım ürün bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı ürünlerden.
Ayrıca bir markayı eleştirebilmem için illa benim birebir sorun yaşamam gerektiği düşüncesini gerçekten anlayamıyorum. Çevremde bu firmayla sorun yaşayan birçok arkadaşım ve tanıdığım oldu. Bunun yanında forumlarda, kullanıcı topluluklarında ve sosyal medyada gerek iade süreçleri gerekse teknik servis konusunda çok sayıda olumsuz kullanıcı deneyimine rastladım. Bunları görüp değerlendirerek bir marka hakkında fikir sahibi olmak son derece normal. İnsanların illa kendi başına kötü bir olay gelmesini beklemesi gerekmiyor.Tüketicinin olağan inceleme sınırını aşan şekilde kullanımda bulunması, üründe kullanım izi, çizik, deformasyon, eksiklik, teknik müdahale, kişiselleştirme, ürünün ekonomik değerinde ölçülebilir azalma meydana getirmesi, ürünün kurulmuş olması, yazılım yüklenmesi, kullanıcı hesabı ile eşleştirilmesi, aktivasyon işlemi yapılması, kişiselleştirilmesi, koruyucu film veya koruyucu jelatin veya ambalajın kaldırılması, ürünün ikinci el niteliği kazanmasına yol açabilecek kullanım izleri taşıması hâlinde, cayma hakkı kapsamında kesintisiz bedel iadesi mümkün olmayacaktır.
Zaten oraya iade edemezsiniz demekle olmuyordu THH ye başvurup seve seve iade alıyolardı maaleset el mahkum böyle ürünleride wraith getiriyor ama bu riskleri göze almak lazımKullanıcıdan kullanıcıya değişir. Wraith'te belki 20'den fazla siparişim vardır, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Sadece bir kere kusurlu W75 geldi, onu da değişim yaptılar hızlı bir şekilde. Eğer herhangi bir sorun yaşamadıysan yok şöyleymiş, böyleymiş demek saçma. Ayrıca iade politikası değişti, siteden görüntüleyebilirsin. Fiyat politikası olarak da burada satılan ürünleri Türkiye'de başka bir yerde bulamıyoruz, mecburi olarak buraya yöneliyorum. Bazen gidip Logi ve Razer gibi yeni çıkan ürünlerine on binlerce para vermektense daha alternatiflerini Wraith'ten bulabiliyorum. Attığım ürün bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı ürünlerden.
5. Kullanılan Ürünlerde Oluşan Değer KaybıZaten oraya iade edemezsiniz demekle olmuyordu THH ye başvurup seve seve iade alıyolardı maaleset el mahkum böyle ürünleride wraith getiriyor ama bu riskleri göze almak lazım
Meyerden aldığım mouseyi elime geçtikden 6 gün sonra bir sebebden dolayı iade edeceğimi ürünün kutusunun açıldığını ama eksiksiz olduğunu söyleyince tabi ki yardımcı olalım gibi bir cevap geldi (mailden 40-50 dk sonra) sonradan iadeden vazgeçtim ama demek ki etmek istesem wraith gibi strese girmeyecektim sonuçta teknolojik alet bu bozuk gelebilir.. maddeyi şu sebeble koymuşlar bozuk gelen ürünü wraithe yollasan dahi onlar ufak çiziği gösterip iade almayacak çakallığı bulmuşlar yineİade politikaları gerçekten bayağı değişmiş. Özellikle şu madde dikkat çekici:
5. Kullanılan Ürünlerde Oluşan Değer Kaybı
Ayrıca bir markayı eleştirebilmem için illa benim birebir sorun yaşamam gerektiği düşüncesini gerçekten anlayamıyorum. Çevremde bu firmayla sorun yaşayan birçok arkadaşım ve tanıdığım oldu. Bunun yanında forumlarda, kullanıcı topluluklarında ve sosyal medyada gerek iade süreçleri gerekse teknik servis konusunda çok sayıda olumsuz kullanıcı deneyimine rastladım. Bunları görüp değerlendirerek bir marka hakkında fikir sahibi olmak son derece normal. İnsanların illa kendi başına kötü bir olay gelmesini beklemesi gerekmiyor.
Ben de bu nedenle alışverişlerimde Gaming.Gen.TR, Meyer gibi alternatif firmalara yönelmeyi tercih ediyorum. Elbette onların da kusursuz olduğunu söylemiyorum. Ancak en azından Amazon, Hepsiburada ve Trendyol gibi büyük pazaryerlerinde de satış yaptıkları için iade ve satış sonrası süreçlerinde yalnızca kendi belirledikleri sistem içerisinde hareket etmiyorlar; platformların kuralları ve müşteri hizmetleri mekanizmaları da devreye girebiliyor. Tüketici açısından bunun ekstra bir güvence olduğunu düşünüyorum.
Wraith'in ise satıcı olarak bu büyük e-ticaret platformlarının hiçbirinde yer almaması benim açımdan ayrıca dikkat çekici. Böyle olunca müşteri, iade veya satış sonrası bir uyuşmazlık yaşadığında arada başvurabileceği Amazon, Hepsiburada veya Trendyol gibi bağımsız bir platform mekanizmasına da sahip olmuyor. Tek başına bu durum elbette bir firmanın kötü olduğunu kanıtlamaz; ancak benim neden alternatif satıcıları tercih ettiğimi ve firmaya neden mesafeli yaklaştığımı açıklayan önemli nedenlerden biri.
1-2 maddeyi okuyunca umutlanmıştım mdmdsnkss5. Kullanılan Ürünlerde Oluşan Değer Kaybı
Böyle bir madde yazınca zaten iade almıyoruza geliyor: ürünün kurulmuş olması, yazılım yüklenmesi, kullanıcı hesabı ile eşleştirilmesi, aktivasyon işlemi yapılması, kişiselleştirilmesi, koruyucu film veya koruyucu jelatin veya ambalajın kaldırılması, ürünün ikinci el niteliği kazanmasına yol açabilecek kullanım izleri taşıması hâlinde
Bunlar değişmez ya değişeler zaten Amazon, Trendyol, Hepsiburada da ürünlerini satmaya başlarlarMeyerden aldığım mouseyi elime geçtikden 6 gün sonra bir sebebden dolayı iade edeceğimi ürünün kutusunun açıldığını ama eksiksiz olduğunu söyleyince tabi ki yardımcı olalım gibi bir cevap geldi (mailden 40-50 dk sonra) sonradan iadeden vazgeçtim ama demek ki etmek istesem wraith gibi strese girmeyecektim sonuçta teknolojik alet bu bozuk gelebilir.. maddeyi şu sebeble koymuşlar bozuk gelen ürünü wraithe yollasan dahi onlar ufak çiziği gösterip iade almayacak çakallığı bulmuşlar yine
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1-2 maddeyi okuyunca umutlanmıştım mdmdsnkss