Lowe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 611
HADSOIHIASOHIODSAPOPLSADJOPASDOP demiyosun ki 2 ay önceki 31 temmuzdaki fırsat. Bugünden bahsediyorsun anladım ve çoğu kişi öyle anlamıştıe
HADSOIHIASOHIODSAPOPLSADJOPASDOP demiyosun ki 2 ay önceki 31 temmuzdaki fırsat. Bugünden bahsediyorsun anladım ve çoğu kişi öyle anlamıştıe
bilen gayet iyi anlıyor yav adamla anlaştık konuştukHADSOIHIASOHIODSAPOPLSADJOPASDOP demiyosun ki 2 ay önceki 31 temmuzdaki fırsat. Bugünden bahsediyorsun anladım ve çoğu kişi öyle anlamıştıe
kardeş gayet düzgünce yazmışım, bu hafta ve geçen haftada o fiyata monitör görmedim diye. Heralde önceki haftalardaki bir üründen bahsediyor demişim.Dostum promil kaç merak ettim
bu mouseın özelliklerini barındıran fakat daha ağır bir mouse önerebilir misiniz acabaSteelseries Aerox 3 dinozor artık almayın şunu. Fevell z1 var o fiyata kablosuz ve 3395'li. Kasa gıcır gıcır ama en azından kazır atmıyorlar.
Fevell z1'den bahsediyorumSteelseries Aerox 3 dinozor artık almayın şunu. Fevell z1 var o fiyata kablosuz ve 3395'li. Kasa gıcır gıcır ama en azından kazır atmıyorlar.
bu mouseın özelliklerini barındıran fakat daha ağır bir mouse önerebilir misiniz acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fevell z1'den bahsediyorum