Gıgabyte B550m Ds3h Bıos Güncelleme Sorunu

feref

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar

GIGABYTE B550M DS3H anakart sahibiyim, BIOS'u son sürüme güncellemek için anakart sayfasından son sürümü indirip gerekli USB sıfırlamasından sonra BIOS ekranından Quick Flash ile güncellemeyi yüklemeye çalıştım ama update ıd uyarısı aldım. Sorunu nasıl çözerim ve BIOS'u güncellerim? Desteklerinizi bekliyorum. Mevcut BIOS versiyonum F1.

1788366656448.webp

Siteden bios dosyasını indirirken revizyonuna dikkat ettin mi? İkinci olarak güncellemeye çalıştığın sürümden önce güncellemen gereken bir ara sürüm var mıydı sitede? @feref

Siteden bios dosyasını indirirken revizyonuna dikkat ettin mi? İkinci olarak güncellemeye çalıştığın sürümden önce güncellemen gereken bir ara sürüm var mıydı sitede? @feref
Ara sürüm olup olmadığını ve anakart revizyonunu nasıl kontrol edebilirim?

Merhabalar

GIGABYTE B550M DS3H anakart sahibiyim, BIOS'u son sürüme güncellemek için anakart sayfasından son sürümü indirip gerekli USB sıfırlamasından sonra BIOS ekranından Quick Flash ile güncellemeyi yüklemeye çalıştım ama update ıd uyarısı aldım. Sorunu nasıl çözerim ve BIOS'u güncellerim? Desteklerinizi bekliyorum. Mevcut BIOS versiyonum F1.

Alıntıyı görüntüle
https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B550M-DS3H-rev-15/support#Support-Bios Buradan BETA BIOS olan F6c'yi kurabilirsin. BETA BIOS'lar stabil olmayabiliyor ama. Attığım linkten indir. Anakartın REV 1.5.

Teşekkürler, ara sürüm beta olmayan stabil olan başka bir indirme yapabilir miyim, stabil değil demeniz tedirgin etti beni daha önce yaptığım bir işlem değil çünkü.
sadece yapıp yapmadığınızı teyit etmek için yazıyorum dosya adını GIGABYTE.bin olarak değiştirdiniz mi indirdiğiniz bios dosyasının. Gigabyte anakartlarda öteki türlü bios güncellemesi yapılmıyordu.

Teşekkürler, ara sürüm beta olmayan stabil olan başka bir indirme yapabilir miyim, stabil değil demeniz tedirgin etti beni daha önce yaptığım bir işlem değil çünkü.
F5 yazan sürüm hocam. Genelde BETA kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım MSI anakartlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,285
Üyeler
203,774
Son üye
Yunus 1616
Geri