Öneri 2000 TL Bütce Mikrofon Almam Gerekiyor Hangi Mikrofonu Alıyım Sizce

Reaksiyon skoru
40
Bütçe
2000
Merhaba iyi günler hepinize,

Yaklaşık 1 aydın yeni iemimi kullanıyorum -bu arada bi hayırlı olsununuzu alırım- ve eski kullandığım blackshark v2 x kulaklığımı eskisi kadar kullanmıyorum fakat iemin mikrofonu olmadığı için eski kulaklığımı önüme bırakıp mikrofon olarak kullanıyorum bu zor ve saçma olmaya başladı. kısacası 1.5-2k gibi bi fiyata elimdeki nerdeyse tamamen sıfır olan razer kulaklığımı satıp, 2k civarı bi fiyata mikrofon almayı düşünüyorum.

ne alacağım hakkında pek fikrim yok önerileriniz var mı.

etrafım genelde kalabalık olur -yurtta kullanacağım için- sesimi arka sesleri almadan temiz ve net bi şekilde alacak birşeyler istiyorum.

çoğunlukla ekibimle beraber oyun oynamak için alıyorum. nadir olarakta valorant, repo, steam pubg falan oynamak için.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kaliteli mikrofonlar. Mdrill One Pro modelini kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ancli model daha kaliteli duruyor yayıncı mikrofonu falan yazmışlar gürültü engellemeli. birkaç video falan izleyip karşılaştırayım. eyw tavsiyen için hocam

ancli model daha kaliteli duruyor yayıncı mikrofonu falan yazmışlar gürültü engellemeli. birkaç video falan izleyip karşılaştırayım. eyw tavsiyen için hocam
İkisi de yayıncı mikrofonu 24 bit 96 KHZ. ANC’ye çok takılma bu seviyede ikisinde de ANC var. Kardioid moduna alınca arka sesleri almıyor. Tek fark birinin üstünde düğme koymuşlar.

Geri