🔥İndirim Kiwi Kfan-7494 Hava Temizleyici, Nemlendirici, Hava Soğutucu 60 Watt 1399 TL

Reaksiyon skoru
228

Ekler

• IMG_8648.webp
    IMG_8648.webp
    72.8 KB · Hit: 40
Dip fiyatta . Ürün baya sesli çalışıyor haberiniz olsun

Ben de aldım şöyle diyeyim 1500 TL ye büyük olanlardansa aynı w da bunu almak daha iyi havası yetiyor ve onlara göre daha küçük olduğundan istediğiniz yere koyabiliyorsunuz. Sadece fan olarak da çalışıyor ancak hava temizleme özelliği yok, kanatları dönebiliyor

Sogutma konusunda ise içine içinden çıkan kalıp ile buz atiyorsunuz buz suyu soğutuyor su motoru da onu yukardan plakaya boşaltıyor, su buhar olurken de aldığı ısı enerjisini sıvıdan buhara geçmek/bağları kırmak için kullanıyor haliyle plaka soğuyor ancak bu sistemin çalışabilmesi için nemin az olması lazım çünkü çok nemde sıvı daha zor buharlasiyor
Bunu almadan önce nem oraniniza bakın yüzde 70 üstündeyse hiç sogutmasini beklemeyin sadece fan gibi çalışır 50 üstündeyse de soğutma performansı az görürsünüz min 50 alti olması lazım verim istiyorsanız

Ben günü kurtarsın diye almıştım ama 1400 TL yi bence hak ediyor
Yorumda 1 verenlerin yarısı fiyat indirime girdi ben pahalıdan aldım diye 1 vermiş diğerleri de fan fiyatina klima almayı bekliyor

Son düzenleme:
Havalar soğudu bi dahaki yaza artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,924
Üyeler
203,272
Son üye
Atilgan123
Geri