Öneri 2. El RTX 3080 Den Geçilebilecek En Makul Ekran Kartı Nedir ?

eses014

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
Herkese Merhaba Elimde Şöyle Bir Sistem Var.
1.webp

İŞLEMCİ - RAM - Anakar (MSI B650 Gaming Wifi) Bunları Yeni Aldım Ancak Bütçem Yetmediği İçin Ekran Kartını Sonra Almaya Karar Vermiştim.

Ekran Kartımı 2. El Eski Kasamın İçerisinde Almıştım ve 4-5 Sene Kullandım Ancak Şuan Ekran Kartım Aşırı Derece Isınıyor Ve Sistemi Sıcaklık Dolayısıyla Kitliyor Sanırsam CS2 oynuyorum çatışmada ekran donup kalıyor.

WhatsApp Image 2026-09-06 at 21.11.31.webp

Fan sesi ve aşırı ısınması artık tak dedirtti diğer bileşenlerede zarar vermeden değiştirmek istiyorum ancak elimdeki bütçe max 25K sizce 5060Ti 8GB alınır mı en makul alabileceğim ekran kartı şuan o var ya da bütçeme uygun önerebileceğiniz CS için ideal ekran kartı nedir ?

NOT: Elimdeki Ekran Kartının PED vesaire Tüm Bakımları Yapıldı Ancak Durum Bu

8GBlık versiyon çok önerilmemiş ama bütçe buna denk

Benchmark testlerini gördün mü kanka 80-100 derece arası oluyor ve takılıyor oyun çatışmada kitlenip tüm sistemi kitliyor sıcaklıktan
knk bu değerler yüzde yüz yük altında oyunda böyle olmaz kasa hava akışı nasıl

CS2 için o kart çok yeterli zaten işlemci oyunu ama senin kartın acil macun ve ped değişimine ihtiyacı var.

Valla şu testi daha dün aldım dostum. Gaming Pro Oc modeli. Temizlik yaptır devam. İlle de geçeceğim dersen 5070 altına ben olsam geçmezdim.

11.09.2026 30dk stok ptm7950 test. 1 yıl sonra.webp

arada 20 derece ve fan farkı var seninki ideal bence 30dklık bir testte normal
Onu diyorum zaten. Son bakımı 1 sene önce ptm7950 ile yaptım. Pedler stok ped. Hangi kasayı kullanıyorsun. Kart modeli ne?

Herkese Merhaba Elimde Şöyle Bir Sistem Var.
Alıntıyı görüntüle
İŞLEMCİ - RAM - Anakar (MSI B650 Gaming Wifi) Bunları Yeni Aldım Ancak Bütçem Yetmediği İçin Ekran Kartını Sonra Almaya Karar Vermiştim.

Ekran Kartımı 2. El Eski Kasamın İçerisinde Almıştım ve 4-5 Sene Kullandım Ancak Şuan Ekran Kartım Aşırı Derece Isınıyor Ve Sistemi Sıcaklık Dolayısıyla Kitliyor Sanırsam CS2 oynuyorum çatışmada ekran donup kalıyor.

Alıntıyı görüntüle

Fan sesi ve aşırı ısınması artık tak dedirtti diğer bileşenlerede zarar vermeden değiştirmek istiyorum ancak elimdeki bütçe max 25K sizce 5060Ti 8GB alınır mı en makul alabileceğim ekran kartı şuan o var ya da bütçeme uygun önerebileceğiniz CS için ideal ekran kartı nedir ?

NOT: Elimdeki Ekran Kartının PED vesaire Tüm Bakımları Yapıldı Ancak Durum Bu

Bir izle istersen belki biraz daha bütçe çıkarabilirsen uzun vade tertemiz şekilde işini göreceğini düşünüyorum.

Geri