🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

daha düşer bunun fiyatı 20 bin altına
Ayın 30 una kadar indirim okula dönüş kampanyası adında LG indirim yapıyor bu zamana kadarki en düşük fiyatı. Ben zannetmiyorum daha düşeceğini riske girmeye değmez bence ama isteyen beklesin.

daha almayın temelli düşsün dizleri kanasın kolları parçalansın LG nin

Grey vansing ne hocam
Gri tonlarında dikey-yatay çizgiler oluyor. OLED monitörlerin genelinde var Tandem W-OLED en çok etkilenen W-OLED daha az etkileniyor. QD-OLED monitörlerde de var ancak önemli ölçüde daha az. Buna karşılık QD-OLED monitörlerde de ekranı temizlemek işkence ve ışık altında ekran morarıyor biraz bir de siyahları biraz griye dönüyor. Artı eksi durumu var bu bütçede trueblack400 bile yok zaten. Görüntü olarak 3.nesil W-OLED'i çoğu koşulda daha başarılı buluyorum QD-OLED monitörlerden.

Gri tonlarında dikey-yatay çizgiler oluyor. OLED monitörlerin genelinde var Tandem W-OLED en çok etkilenen W-OLED daha az etkileniyor. QD-OLED monitörlerde de var ancak önemli ölçüde daha az. Buna karşılık QD-OLED monitörlerde de ekranı temizlemek işkence ve ışık altında ekran morarıyor biraz bir de siyahları biraz griye dönüyor. Artı eksi durumu var bu bütçede trueblack400 bile yok zaten. Görüntü olarak 3.nesil W-OLED'i çoğu koşulda daha başarılı buluyorum QD-OLED monitörlerden.
Bu iyi mi diyorsunuz

Forum çok zenginleşti sürekli oled konusu görüyorum
Bir dönem ssd zengin işiydi sonra yavaş yavaş düştü herkes almaya başladı miniled ve oled de o şekil oluyor.

2018 de 120gb ssd 170tl
2019 da 512gb M2 SSD 330tl
2022 de 1tb M2 SSD 700tl ye almıştım.

Zam gelmese 15k ya oled alabileceğimize inanıyordum şu anda 18k en dip gördüğümüz fiyat. (TV içinde oled lüksdü şimdi ucuz)

şimdi bu alınır mı alınmaz mı
Alınır dostum alınmaz diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Bu bütçede Trueblack400 herhangi bir OLED yok bu bir. İkincisi QD-OLED monitörlerin siyahları griye dönüyor biraz, ekran ışıkta hafif morarıyor ve temizlemesi işkence. Bu monitör bu bütçedeki en parlak HDR OLED monitörü. Ekranı temizlemesi kolay, siyahlar ışıkta bozulmaz, ekran morarmaz artı eksi durumu yani.

Teknik incelemesi Imartz kanalında mevcut. Sağlam kalibrasyon, yüksek parlaklık, harika bir kaplama ile gelen bir monitör.

Ayrıca The Display Guy da sağlam bir inceleme yaptı zamanında.
Bu iyi mi diyorsunuz
Evet.

Alınır dostum alınmaz diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamadım. Bu bütçede Trueblack400 herhangi bir OLED yok bu bir. İkincisi QD-OLED monitörlerin siyahları griye dönüyor biraz, ekran ışıkta hafif morarıyor ve temizlemesi işkence. Bu monitör bu bütçedeki en parlak HDR OLED monitörü. Ekranı temizlemesi kolay, siyahlar ışıkta bozulmaz, ekran morarmaz artı eksi durumu yani.

Teknik incelemesi Imartz kanalında mevcut. Sağlam kalibrasyon, yüksek parlaklık, harika bir kaplama ile gelen bir monitör.

Ayrıca The Display Guy da sağlam bir inceleme yaptı zamanında.

Evet.
alıyoruz hadi hayırlısı

foruma para mı dağıtıldı

Ekrana güneşi tutmadan foto atsana bir de hahaha bu kadar woled fanboyu birini görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,096
Üyeler
203,065
Son üye
kalesix
Geri