Smailwolf Rs6 Alınır mı Nasıldır

Reaksiyon skoru
17

949TL ön sipariş, rengi hoşuma gitti sizce alınır mı?

Sanırsam karbon alaşım bir mouse. O fiyattaki karbon farelerin kalitesi cidden leş zaten fare hakkında çok bir bilgi yok.

Marka olarak araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm aslında karbon alaşım olması nası bir sorun yaratır tam olarak hocam

949TL ön sipariş, rengi hoşuma gitti sizce alınır mı?
paw3311 var çok iyi denmez idare eder bir mouse bu tarz özellikliler bu fiyatta oluyor zaten. beklentilerine neler

paw3311 var çok iyi denmez idare eder bir mouse bu tarz özellikliler bu fiyatta oluyor zaten. beklentilerine ne
Hocam 1000hz mouse kullanıyorum şuan zaten kablosuz 1khz okey bana mor rengi setupa uyduğu için istiyorum CS2 felan oynarken takılmasın yeterli

Mor rengi çok güzelmiş ama 3311 sensör var. Süs olarak sergilenebilir ama :D

Yani karbon alaşımlı bir mouseye göre fiyat çok iyi geldi bana, denemek için alınabilir paw3311 de sizi üzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mor rengi çok güzelmiş ama 3311 sensör var. Süs olarak sergilenebilir ama :D
Paw 3311 çokta kötü bir sensör değil hocam profesyonel oyuncu değilsen hissetmezsin bence

Yani karbon alaşımlı bir mouseye göre fiyat çok iyi geldi bana, denemek için alınabilir paw3311 de sizi üzmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paw 3311 çokta kötü bir sensör değil hocam profesyonel oyuncu değilsen hissetmezsin bence
Çok fark var mı bilmem. Ama 1.5k civarına daha kaliteli sensöre sahip mouse dolu piyasa. Benim için sensör önemli değil görünüş önemli diyorsa orası ayrı tabi

Çok fark var mı bilmem. Ama 1.5k civarına daha kaliteli sensöre sahip mouse dolu piyasa. Benim için sensör önemli değil görünüş önemli diyorsa orası ayrı tabi
Aslında mor renkte mouse ararken denk geldim o yüzden sanırım alıcam. FPS oyunlarındada sorun yaşatır mı bilmiyorum yaşatırsa şuan scyrox V8 kullanıyorum en kötü süs olarak kalır 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,397
Üyeler
203,821
Son üye
davidraya
Geri