Qmk nedir ?Küfür olarak okudum bir an.Ayni fiyatta alinir qmk istenmiyorsa gerek yok ustune
Qmk nedir ?Küfür olarak okudum bir an.Ayni fiyatta alinir qmk istenmiyorsa gerek yok ustune
Forumda cok yazmistim, bi kac konuya bak gorursunQmk nedir ?Küfür olarak okudum bir an.
bunun içinincelemeye yollanıur mıHocam o zaman son çare olarak modlamayı deneyebilirsin ulugames yardımcı olmazsa. Yapması çok zor değil zaten.
Ben stabların içine ilk videodaki gibi yara bandı yapıştırmıştım. Space tuşuna da ikinci videodaki gibi kağıt bant yapıştırdım 2 kat. Kağıt bant bana yeterli geldiği için videodaki gibi pamukla doldurmadım kalan kısmı ama sen keyfine göre onu da koyabilirsin.
sattıkca fiyatlar artıyor turk pazarlama stratejisi sanırım bu satıyorsa fiyat fazla uygun demek ki biraz daha yukarı cekebiliriz diyorlarBu stoklar ne zaman gelcek ya. White jelly mi alsam başkasınımı alsam hangi switchi alsam daha iyi? çok kararsızım gelmemesi daha iyi sanki.
Benimde çocuk beğenmedi yawbailey stoğa gelirse almanızı öneririm aşırı memnunum