🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Hocam o zaman son çare olarak modlamayı deneyebilirsin ulugames yardımcı olmazsa. Yapması çok zor değil zaten.

Ben stabların içine ilk videodaki gibi yara bandı yapıştırmıştım. Space tuşuna da ikinci videodaki gibi kağıt bant yapıştırdım 2 kat. Kağıt bant bana yeterli geldiği için videodaki gibi pamukla doldurmadım kalan kısmı ama sen keyfine göre onu da koyabilirsin.
bunun içinincelemeye yollanıur mı

Bu stoklar ne zaman gelcek ya. White jelly mi alsam başkasınımı alsam hangi switchi alsam daha iyi? çok kararsızım gelmemesi daha iyi sanki.

Bu klavye yerine 2.el furycube f75 ultra aldım ve gerçekten çok memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu klavyede kesin çok güzeldir ama furycube da bir bakın derim

Bu stoklar ne zaman gelcek ya. White jelly mi alsam başkasınımı alsam hangi switchi alsam daha iyi? çok kararsızım gelmemesi daha iyi sanki.
sattıkca fiyatlar artıyor turk pazarlama stratejisi sanırım bu satıyorsa fiyat fazla uygun demek ki biraz daha yukarı cekebiliriz diyorlar

Aula F75 almayı düşünüyorum ama çok kampanya olmuyor galiba bu modelde sizce alınır mı 2700e falan geliyor en ucuz

Bu klavyede gördüğüm kadarıyla bazı kişilerde switchler yeterince yağlanmadan gelmiş. 1-2 yıl önce klavye modlama tarzı işlere ilk sardığımda yurtdışı alışverişi mümkündü, mümkün olmasa bile Türkiye de
uygun fiyata lube kit tarzı şeyler vardı. Aldıktan sonra böyle bir sorun yaşarsam eğer nasıl lubelayabilirim ben switchleri bu ülkemde.

bailey stoğa gelirse almanızı öneririm aşırı memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,909
Üyeler
203,619
Son üye
cemilsenpotuk
Geri