Dostlar Sizce Bilgisayarımı Kaça Satmalıyım?

jivozi

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce kaça gider? Güncel piyasayı pek takip etmiyorum ama kafamdaki fiyat 40-50 arası bir şey kaça ilana koyayım?

Ryzen 5 5600
Msi MPG Carbon Gaming Pro WiFi X570 Anakart
Huawei eKitstore 1 tb m2 ssd
Hikvision 3600 hz cl16 2x8 gb Ram
Corsair cx750f 80+ bronz psu
Thermalright Peerless Assassin 120
Zoko Smile Kasa
Gigabyte Windforce 4070

Hocam Ram krizinden önce ben ucuz kovalaya kovalaya 30a topladım zaten 35 az değil mi ekran kartının 2 sene daha garantisi var sadece ekran kartıyla ssd 30 ediyor zaten.

Hocam Ram krizinden önce ben ucuz kovalaya kovalaya 30a topladım zaten 35 az değil mi ekran kartının 2 sene daha garantisi var sadece ekran kartıyla ssd 30 ediyor zaten.
40 iyi bir ilan fiyatı ayrıca tek tek parçalayıp satarsanız daha yüksek fiyata satarsınız ekran kartıyla ssd 30 ediyor derseniz olmaz çünkü siz bunu sistem olarak satıyorsunuz o mantıkla bakınca 45 falan olur zaten ama o kadar etmez ddr5 sistemler oluyor o fiyatlara

Anakart ve işlemciyi ayrı satmayı düşünürseniz ikisini kaça bırakırsınız? 8 bin + kargo şeklinde bir teklifte bulunabilirim uygunsa ve düşünürseniz. Fiyat uygun değilse ya da sistem olarak satacaksanız hayırlı satışlar dilerim. Bu arada en ölü fiyatlar ile hesapladım minimum 45-50 bin ederi var alıcısını bulursanız.

Son düzenleme:
Hocam 0 fiyatlarına bakmayın 2. el piyasası ölücü dolu kimse düzgün fiyat vermiyor. Tek tek satarsanız daha çok uğraşıp daha fazla kar edebilirsiniz ama ilanda 40ın üstüne girerseniz uzun süre ilanda kalır diye düşünüyorum

Hocam 0 fiyatlarına bakmayın 2. el piyasası ölücü dolu kimse düzgün fiyat vermiyor. Tek tek satarsanız daha çok uğraşıp daha fazla kar edebilirsiniz ama ilanda 40ın üstüne girerseniz uzun süre ilanda kalır diye düşünüyorum
Ona da pazarlık edilebilir fiyat gözüyle bakarlar.

Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce kaça gider? Güncel piyasayı pek takip etmiyorum ama kafamdaki fiyat 40-50 arası bir şey kaça ilana koyayım?

Ryzen 5 5600
Zoko Smile Kasa
Gigabyte Windforce 4070
Max 40k

Anakart ve işlemciyi ayrı satmayı düşünürseniz ikisini kaça bırakırsınız? 8 bin + kargo şeklinde bir teklifte bulunabilirim uygunsa ve düşünürseniz. Fiyat uygun değilse ya da sistem olarak satacaksanız hayırlı satışlar dilerim. Bu arada en ölü fiyatlar ile hesapladım minimum 45-50 bin ederi var alıcısını bulursanız.
Ayrı satmayı düşünmüyorum hocam teşekkürler öneriniz için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40 altına satacağıma satmam hocam bir sene önce aylarca uğraşıp 30a topladım zaten

40K etmez, ederi 37 maks 38. Benden de 30K akar.

Ryzen 5 5600
Zoko Smile Kasa
Gigabyte Windforce 4070
30-32 eder

Kolay kolay kimse ddr4 sisteme taksitsiz 40 bin üzeri vermez. 2. El alan kişi parça kalitesi çok iyi olsada en nihayetinde 5600 işlemci var der.
Yakın zamanda 4060ti 5600 işlemcili pc yi 28 e aldım parça kalitesi seninkine göre kötü ama ömürlük sistem olarak değil idarelik sistem olarak aldım. Zaten bu saatten sonra ddr4 sistemler bu niyetle alınır.
Parça olarak satmak mantıklı yoksa iyi parçalar 5600 işlemcinin gölgesinde kalır.

Ryzen 5 5600
Zoko Smile Kasa
Gigabyte Windforce 4070
Hocam kardeşime kasa arıyordum isterseniz özelden görüşelim

Geri