Stajda İlk Gün Ne Yapacağım?

omertke

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba, yarın stajimin ilk günü meslek lisesi 12.sinif öğrencisiyim bilişim bölümündeyim ilk gün ne yaparım. Heyecanlıyım biraz

Knk müfetiş gelicej ona dikkat et arsdabi git kaç gel

Merhaba, yarın stajimin ilk günü meslek lisesi 12.sinif öğrencisiyim bilişim bölümündeyim ilk gün ne yaparım. Heyecanlıyım biraz
Ayak işlerini yaptırıyorlar cano. He girdiğin yer bilişim üzerine ise ofis programlarını kullanarak bir şeyler isterler. Hiç şifresi girmelik olay yok. Dönem sonu puanı için eşşeğe dayı diyecen sadece.

iş öğretirler herhalde
He azcık iş fln yaparsın ama kaçma sonra 1 yıl daha boşa okursun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayak işlerini yaptırıyorlar cano. He girdiğin yer bilişim üzerine ise ofis programlarını kullanarak bir şeyler isterler. Hiç şifresi girmelik olay yok. Dönem sonu puanı için eşşeğe dayı diyecen sadece.
Bu adam doğru ayıya dayı dicen son zamanlar

Doğal davran

Yarın normal gidecen milletle tanışacan. Aranı iyi tut ordakilerle samimi ol adamlarla falan. Fazla böyle ters ters davranma güler yüzlü ol yeter hocam. Bide getir götür yaptırırlar muhtemelen çay doldur

bende bilişim okudum nerede çalıştığına bağl, bizim sınıfta yarısı çay işi yapıyordu web tasarım okumama rağmen teknik servisle uğraştım. ne yapacağın çalıştığın yere bağlı gidince anlarsın. endişe etmene gerek yo, ben de ilk başta gergin olmuştum ama boşunaymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,272
Üyeler
203,376
Son üye
neides
Geri