Bulunulan Bölgeye Fiber Altyapı Gelmesi İçin Dilekçe Dışında Ne Yapılabilir?

777Clem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Selam, yaşadığımız bölgedeki caddenin yarısına fiber geldi ancak hâlâ olduğum bölgeye gelmedi. Yaklaşık 3-4 senedir bekliyorum ve hâlâ bir şey yok. Geçen gün gidip başvuru yaptım bir daha. Bunun haricinde yapacağım başka bir şey var mı? Magnet internet kullanıyorum ve bana yetmiyor maalesef.

Apartmanınız daki komşuları ikna edip imza toplamak olabilir. Ama gene geleceğinin kesin garantisi yok

İmza toplaya bilirsin , BTK Sora bilirsin , Mahhalene internet sağlayan firmanın müdürlüğüne sora bilirsin süreç hakkından .

İmza toplayabilirsiniz. Zaten yaptıysanız ellerinizi açıp şöyle içten bir dua edin belki gelir yani yapılabilecek pek bir şey yok.

Bizim evin önüne 2 gün önce son yazısıyla beraber çentik atmışlar işaret koymuşlar maviyle. Dürbün işareti gibi bir işaret. Bize de geliyo galiba umarım yani

aynen katılıyorum ben öyle yaptım alt yapıyı yenilediler 100 mb geldi
Şanslısın aga
Ben hiç talep etmedim ama eden komşular olmuş önceden bizimkisi adsl 16 mbps gözükmüyordu şimdi vdsl2 76 mbps gözüküyor benim evimin 100 metre ilerisinde Turkcell Superonline kendi fiber altyapısi var ama benim oturduğum apartmanda yok.

Apartmanınız daki komşuları ikna edip imza toplamak olabilir. Ama gene geleceğinin kesin garantisi yok
İmza toplaya bilirsin , BTK Sora bilirsin , Mahhalene internet sağlayan firmanın müdürlüğüne sora bilirsin süreç hakkından .
İmza toplayabilirsiniz. Zaten yaptıysanız ellerinizi açıp şöyle içten bir dua edin belki gelir yani yapılabilecek pek bir şey yok.
Şanslısın aga
Ben hiç talep etmedim ama eden komşular olmuş önceden bizimkisi adsl 16 mbps gözükmüyordu şimdi vdsl2 76 mbps gözüküyor benim evimin 100 metre ilerisinde Turkcell Superonline kendi fiber altyapısi var ama benim oturduğum apartmanda yok.
Vallahi hocam yaşadığım bölge tamamen müstakil evlerden oluşuyor şuan en son gelen yer ile aramda 500metre civarında var ve oraya geleli yaklaşık 1 sene oldu galiba ondan sonra bir adım atılmadı ben baya uğraştyım başvuru verdim LinkedIn üzerinden sorumlulara ulaştım bir güncellene olmasını bekliyorum üniversite öğrencisi olarak yüksek hızlı İnternet lazım oluyor baya

Şanslısın aga
bide nasıl bir sistem var söyle söylüyim mesela oldugum bölgede benım mahallemde 1500 kişi var bunun 1100 net evinde internet var ama alt yapısı şuan max 100 mb destekliyor diyer mahallelerde belki 2000 hane var bunların 100 tanesi evidne ya internet var yada yok ama alt yapıları 1000 mb destekliyor aklıma geldikce gülüyorum diyorum böyle böyle maliyet cok yüksek miş de abone sayısına deymezmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,387
Üyeler
204,428
Son üye
emirtunagünaydın
Geri