🔥İndirim LG 27gx704a-B 2k 27'' Trueblack Glossy 3.Nesil W-OLED Monitör 20.824 TL

Gri tonlarında dikey-yatay çizgiler oluyor. OLED monitörlerin genelinde var Tandem W-OLED en çok etkilenen W-OLED daha az etkileniyor. QD-OLED monitörlerde de var ancak önemli ölçüde daha az. Buna karşılık QD-OLED monitörlerde de ekranı temizlemek işkence ve ışık altında ekran morarıyor biraz bir de siyahları biraz griye dönüyor. Artı eksi durumu var bu bütçede trueblack400 bile yok zaten. Görüntü olarak 3.nesil W-OLED'i çoğu koşulda daha başarılı buluyorum QD-OLED monitörlerden.
Uygun fiyatlı oled önerin nedir?

Belki monitörle ilgili 1-2 yorum okurum dedim ama tüm konu çoluk çocuğun sidik yarışına dönmüş.

Çıkın biraz dışarı temiz hava alın, basit de olsa bir hobi edinin, spora falan gidin hiç bir halt yiyemiyorsanız çıkın boş boş yürüyün. Gelmiş burada kıytırık bir monitör için saçma sapan tartışmalara giriyorsunuz, hayatta daha önemli şeyler var olum az büyüyün.

Mogesemidir ne boktur boktan bir ithalatçı boktan bir klavyeyi tüm foruma kitledi forum satıcı referansçı kaynıyor şüphe etmek iyidir bacağınızdan asılmayın malum tek asılıyorsunuz

Mat bir panele o parayı versinler, öyle mi?
700 daha yeni panel, xg27aqwmg ile muadil gibi. Sadece kaplamasının mat olması kötü anlamına gelmiyor bence. Herkesin kullanım ortamı bir değil, kimi odasında karanlık ortamda kullanıyor, kimisi de salonda daha aydınlık ortamda kullanıyor bilgisayarını.

Cok fazla şeceneginiz varmış gibi konuşuyorsunuz
Aynı fiyata illa çok 4. nesil istiyorsanız XG27AQWMG var, o da olmadı QD-OLED'de birçok seçenek var. “Ben illa WOLED istiyorum.” diyorsanız 704A'yı alırdım. Mat bir panele bu fiyatları vermek hiç ama hiç mantıklı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

700 daha yeni panel, xg27aqwmg ile muadil gibi. Sadece kaplamasının mat olması kötü anlamına gelmiyor bence. Herkesin kullanım ortamı bir değil, kimi odasında karanlık ortamda kullanıyor, kimisi de salonda daha aydınlık ortamda kullanıyor bilgisayarını.
Muadil diyemeyiz. Trueblack Glossy ile mat arasında dağlar kadar fark var. Mat alınmaz mı? Alınır, ama böyle güneşin içinde falan oturmanız lazım. Ben bu paralara mat bir panel almayı mantıklı bulmuyorum.

Aynı fiyata illa çok 4. nesil istiyorsanız XG27AQWMG var, o da olmadı QD-OLED'de birçok seçenek var. “Ben illa WOLED istiyorum.” diyorsanız 704A'yı alırdım. Mat bir panele bu fiyatları vermek hiç ama hiç mantıklı değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Muadil diyemeyiz. Trueblack Glossy ile mat arasında dağlar kadar fark var. Mat alınmaz mı? Alınır, ama böyle güneşin içinde falan oturmanız lazım. Ben bu paralara mat bir panel almayı mantıklı bulmuyorum.
loş ısıkta oyun oynayan birisi degilim hiçde sorun yaratacak bir durum değil..

Geri