Yardım Gta 4 En Sorunsuz Nasıl Oynanır ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
14,166
Yıllar önce eski laptopta 20-30 saat oynamıştım ama hiç hatırlamadığım için yazın ortasında tekrar indirdim Steam'den. Downgrade, FPS, commandline gibi bir sürü şey yapmama rağmen telefon açınca çökme, 200 FPS oynarken sık sık 50'lere düşme, görevi başlatamama gibi şeylerden sonra sildim ama çok fazla oynamak istiyorum. Bu oyunu modern bir sistemde sorunsuz oynamak için yapmam gereken şeylerin TAMAMI nedir? Ayrıca sorunsuz bir Türkçe yama da arıyorum. En son oyunu birkaç defa sil indir yapmama rağmen hiçbir şekilde açamıyordum Rockstar Games Launcher hata veriyordu sürekli.

Vulkan mulkan cart curt modu vardı onu da denemek lazım, fps'yi de 30'a sabitlemeyince oyun sapıtıyor bir de, pc portu harbi rezalet. Zamanında xbox 360 alıp bitirmiştim en iyi deneyimi öyle aldım bu oyundan

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Vulkan mulkan cart curt modu vardı onu da denemek lazım, fps'yi de 30'a sabitlemeyince oyun sapıtıyor bir de, pc portu harbi rezalet. Zamanında xbox 360 alıp bitirmiştim en iyi deneyimi öyle aldım bu oyundan
60fps kilidi olan oyunları oynamak bile işkence 30fps çekilmez

Rx 9070 xt de sorunsuz bir şekilde oynadım ara sıra fps düşüyordu o kadar şimdi 9850x3d ile oynadım yine sorun yoktu

• Beğen
FPS o kadar yüksekken sapıtıyor. örneğin gta 5 188 fps civarını geçince menü sapıtıyor güvenli limit gta 4 için 90 fps

hocam o sınırı da lossless scalingle açabilirsiniz belki ama 2 kattan fazlaya çıkınca pikselleşme olabilir belki
Onu çok yaptım da oynanılır gibi değil biraz balon bir program
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FPS o kadar yüksekken sapıtıyor. örneğin gta 5 188 fps civarını geçince menü sapıtıyor güvenli limit gta 4 için 90 fps
5i geçen yazdan beri +300 saat oynadım +200 fps hiç sorun olmuyor

Onu çok yaptım da oynanılır gibi değil biraz balon bir program
detroitte 60 fps sınırı vardı ve görüntüyü bozmadan 120 yapmıştı. genel olarak memnunum hocam ama gta 4 için ne olur bilmiyorum

• Beğen
Geri