Anakart Önerisi Verir Misiniz ?

Reaksiyon skoru
11
Rtx 5070 veya 5070ti ve 7800x3d li bir sistem toplayacagim. Oyle cok overclockla falan isim yok onun icin anakart ariyorum. MSI ekosistemi toplamak istiyorum oncelikle. B850 ve x870 iki anakart arasinda kaldim. Simdi diyebilirsiniz x870 ne alaka diye ancak fiyatlari cok yakin buldugum icin forumdakilere sormak istedim belki de x870 belki de bir yaniltmacadir ya da aradaki fiyat farkina degmez diye.

Ikisi arasinda kaldigim anakartlar. Eger oneriniz varsa onerebilirsiniz. Tesekkur ederim.

oc yapmayacaksanız zaten x870 manasız, b850 bile gerekmez b650 bile alabilirsiniz tamamen kişisel tercih meselesi. İleride oc işleriyle uğraşırım, veya yükseltme yaparım diye düşünüyorsanız o zaman alınabilir bence

Rtx 5070 veya 5070ti ve 7800x3d li bir sistem toplayacagim. Oyle cok overclockla falan isim yok onun icin anakart ariyorum. MSI ekosistemi toplamak istiyorum oncelikle. B850 ve x870 iki anakart arasinda kaldim. Simdi diyebilirsiniz x870 ne alaka diye ancak fiyatlari cok yakin buldugum icin forumdakilere sormak istedim belki de x870 belki de bir yaniltmacadir ya da aradaki fiyat farkina degmez diye.

Ikisi arasinda kaldigim anakartlar. Eger oneriniz varsa onerebilirsiniz. Tesekkur

https://www.incehesap.com/asus-rog-..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.10.8 bu attıklsrından hepsinde daha iyi 14 faz 80 amper

Attığın iki anakart da o paraya alınmaz

11K civarı bütçeye işi halleder baba bir anakart alırsın siyah ve atx olarak
Alırken SATICI (site değil sitede ürünün satıcısı) amazon/hepsiburada olsun ona dikkat et

Biraz daha pahalı bir model önerisiyle de 3 modelin karşılaştırmasının linkini vereyim

Geri