Öneri Ders İçin Tablet Önerisi

Samsung Tab A9+ kullanıyorum, dediğiniz türden her ihtiyacımı karşılıyor. Aynı ürünün üst modellerine bakabilirsiniz.

iPad'ler günlük işler için gereksiz pahalı kaçıyor, bence iPad almanız gereksiz. İlla iPad alacaksanız ikinci elden temiz bir düz iPad alın. Bütçeniz varsa da air'ı pas geçip direkt pro'ya atlayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huawei ve honor f/p olarak çok iyi işler çıkarıyorlar, lenovo'nun da güzel modelleri var bunlar daha mantıklı.

Samsung Tab A9+ kullanıyorum, dediğiniz türden her ihtiyacımı karşılıyor. Aynı ürünün üst modellerine bakabilirsiniz.

O bende de var ama kalem desteği onda yok o yüzden düz tablet sadece

Apple pencil güzel ona lafım yok ama fiyatını hak etmiyor. Ki bana sorarsan huawei'in kalemleri daha güzel.
Ha evet 3 4k bandında apple ürünleri pahalı ne yazik ki huawei de güzeldir ama deneme fırsatım olmadı onu o sıra alırken karşılaştırma yapmıştım ipad aldım direkt

Neden sanırım c olan tam emin değilim ama gayet yeterli test çöz not al vs için
Kalemin hiç bir özelliği yok ona rağmen fiyatı pahalı çakma kalem ile aynı neredeyse fiyatini kesinlikle hak etmiyor bende vardı 1. Nesil pencil almadigima pişman olmustum

Selamlar, kız kardeşim için tablet arayışındayız şu an için. Kendisi üniversite sınavına hazırlanıyor tablet istiyor. Ancak telefonu iphone olduğu için kolay aktarım için vs. ipad istiyor. Bir de sanırım hevesi var bir şey diyemiyorum.

Ben diyorum ki yani ipad air m4 11 inç kalemi falan 50-55 civarına gelecek. Yani biraz pahalı gibi geldi bana. Benim çok bilgim yok tabletler hakkında.

Sadece video film dizi ve ders için alınacak. Oyunla bir alakası yok. Dosya vs. aktarımı için elbette ipad çok daha kolaylık olacaktır. Ama ben istiyorum ki sırf ipad diye o parayı ona vermek yerine daha iyisi vs. bir şeyler olsun yıllarca kullansın. (Her halukârda ipad diye tutturursa alınacak zaten gözden çıktı o paralar problem yok.) Bir de biz yıllar önce bıraktık android kullanmayı. Malum androidlerin kötü bir olayı vardı 1-2 yıl geçtikten sonra berbat hale geliyorlardı. Hala var mı bir fikrim yok.

11 inç bir tablet istiyor 13 çok büyük gelir diyor. Var mı öneriniz?

Bir de ben dediğim gibi tabletler hakkında çok bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi olan abileri ablaları kardeşime önereceğiniz tabletler hakkında neden o olması gerektiğini bilmesi gerektiğini düşündüğünüz şeyler varsa yazabilirseniz sevirinim.

Öneriler ve görüşleriniz için teşekkür ederim.

Ambargo öncesi ekosistem Huawei idi gerçekten premium cihazlar üretiyor artık Google sorunu ve güncelleme desteği sorunları yüzünden alasım gelmiyor ama ne zaman mağazada/ başka bir yerde denesem aklımı çelen bir marka...
Kalem olarak gerçekten iyi ancak kesin öneremem bazısı alışıyor bazısı lanet ediyor oyun oynamayacaksa işini görür
Tabletle hiç işim olmadı ama gerçekten hoşuma gitti yani. Ama maalesef google olayı biraz tedirgin edici o yüzden boşverdik onu.

Huawei ve honor f/p olarak çok iyi işler çıkarıyorlar, lenovo'nun da güzel modelleri var bunlar daha mantıklı.
Onun dışında da honor tabletler gördük baya aslında fena da değildi ama galiba kardeşimde biraz markacılık var. Çok da bakmadı yüzüne. Bir de lenovo da çok beğenmedi.

Xiaomi tablet bakmak ben istiyordum yoktu sadece xiaomi pad 7 vardı çok da ilgi çekmedi. Videolarda pad 8 görüp beğenmiştim.

Galiba yolun sonu düz ipad a16 ya çıkıyor beyler leödpeöspxöfleö onun klavyesi kalemi falan da para yav ekstradan.

Samsunga hiç bakmadı açıkçası. Küçüklüğünden kalma bir travma var galiba. Ne zaman samsung alınsa 1 yıl sonra kasıyordu eskiden biliyorsunuz o yüzden çok suratına bakmadı. Bir de görevliler samsung tabletler için örnek kalem falan da vermediler. Test edemedi çok.

iPad'ler günlük işler için gereksiz pahalı kaçıyor, bence iPad almanız gereksiz. İlla iPad alacaksanız ikinci elden temiz bir düz iPad alın. Bütçeniz varsa da air'ı pas geçip direkt pro'ya atlayın.
2. El alamıyoruz çünkü nakit değil kredi kartına taksit alacağız. O yüzden 2. El bakamıyoruz.

GÜNCELLEME:

Eve geldim bana ‘artık ipad istemiyorum mümkünse samsung ama herhangi bir marka olur sadece minimum 6 yıl kasmadan donmadan götürecek bir tablet olsun. Kalemi de mümkünse huawei gibi olsun’ dedi. Huaweinin kalemindeki o şarjsız olma muhabbeti ve dokunmatik bir şeyler vardı onu çok beğenmiş aklı huaweide kaldı ama güncelleme gelmeme ve google sıkıntısı yüzünden istemiyoruz onu.

Bir de Samsung tabletlerden S olanları OLED/AMOLED olan dimi? Yüksek hz ve amoled bir tablet de olabilir.

Teşekkürler bilgiler için. Ben de diyordum gerek var mı diye ama işte heves etmiş galiba bilgim de yok ikna edemedim. Pro da bütçe dışı ama m4 pro ikinci ellere baktım 40-45 civarı. Çok bilmiyorum bu sürümleri vs. bu 2025 versiyonu mu oluyor? Telefonu şu an için XS Max.

Bu da fiyat olarak iyiymiş aslında. Ben de dedim aslında ona m işlemciler çok güçlü dedim senin için çok fazla falan ama ne bileyim ikna edemedim yani.
Bemce 30kya twlefon alsın xsmax zordur 20kyada yoga tab alsın

GÜNCELLEME:

Eve geldim bana ‘artık ipad istemiyorum mümkünse samsung ama herhangi bir marka olur sadece minimum 6 yıl kasmadan donmadan götürecek bir tablet olsun. Kalemi de mümkünse huawei gibi olsun’ dedi. Huaweinin kalemindeki o şarjsız olma muhabbeti ve dokunmatik bir şeyler vardı onu çok beğenmiş aklı huaweide kaldı ama güncelleme gelmeme ve google sıkıntısı yüzünden istemiyoruz onu.

Bir de Samsung tabletlerden S olanları OLED/AMOLED olan dimi? Yüksek hz ve amoled bir tablet de olabilir.
Yoga tab knk içinde kalem fln herşeyi çıkıyor

GÜNCELLEME:

Huawei Lenovo Apple kalemde top markalardır
Samsung konusunda s12 yi beklemek lazım fiyatlar ikiye katladı s11 s10fe falan şuan kesinlikle fiyatını hak etmiyor

Huawei Lenovo Apple kalemde top markalardır
Hissiyat açısından huawei matepad 12 2025 vardı orada onun kalemini aşırı beğendi ekranı da böyle sanki kağıda yazıyormuş gibiydi. Çok beğendik ama işte sıkıntıları var.

Geri