Iss Önerileri Bekliyorum.

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
913
Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir bilgilendirme var ne de başka bir şey. Sırf habersiz iş yapıldığı için değiştireceğim. Bulunduğum konum merkezi değil, altyapı sorgulamada 50 mbps vdsl gözüküyor ama eve gelen genelde 35 i geçmiyor. Hangi firmayı önerirsiniz? Kablonet ile görüştüm az önce kendi altyapıları yokmuş bu yüzden 800 TL fiyat çektiler onlar da. Var mıdır daha uygunu?

Al birini vur ötekine. Hepsinin müşteri hizmetleri ve saha aksiyon hızları rezalet. Maksimum hızı minimum fiyata kim veriyorsa ona geçin. Sorun yaşarsanız zaten hepsi aynı kötülükte.

Ha ben en iyi tercürbeyi TurkNet ile yaşamıştım İstanbul'da. Ama şans işi. TurkNet'den 90 gün internet alamayan da olmuştu.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Al birini vur ötekine. Hepsinin müşteri hizmetleri ve saha aksiyon hızları rezalet. Maksimum hızı minimum fiyata kim veriyorsa ona geçin. Sorun yaşarsanız zaten hepsi aynı kötülükte.

Ha ben en iyi tercürbeyi TurkNet ile yaşamıştım İstanbul'da. Ama şans işi. TurkNet'den 90 gün internet alamayan da olmuştu.
Ya türkneti ben İstanbulda kullanıyordum 1000 mbps olarak. 4 sene kadar oldu Düzceye taşınalı buralarda 100 ün üstünü göremedim. Şimdi alacağım maks hız 30 mbps iken gidip 700 800 TL vermek mantıklı gelmiyor bana. Zaten kullanabileceğim hızlar belli.

Ya türkneti ben İstanbulda kullanıyordum 1000 mbps olarak. 4 sene kadar oldu Düzceye taşınalı buralarda 100 ün üstünü göremedim. Şimdi alacağım maks hız 30 mbps iken gidip 700 800 TL vermek mantıklı gelmiyor bana. Zaten kullanabileceğim hızlar belli.
Maalesef ISS'ler bu sisteme geçti. Fix paketi var "XXX'a kadar hız" adı altında; o pakette 1000 de veriyor 100 de.

Maalesef ISS'ler bu sisteme geçti. Fix paketi var "XXX'a kadar hız" adı altında; o pakette 1000 de veriyor 100 de.
Gelen önerilere bakacağız, her firavunun bir musası vardır 😂

Millenicpm öneririm sorun yaşamadım malum koddan lazımsa DM den verebilirim . Onun için demiyorum bu arada şuana kadr bi Sorun yaşamsım müşteri hizmetleri 2 tuşlamadan sonra hemen ulaşılıyor. Kesinti olması şuana kadar 6 ay oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknetin fahiş zamlarından sonra geçtim

Millenicpm öneririm sorun yaşamadım malum koddan lazımsa DM den verebilirim . Onun için demiyorum bu arada şuana kadr bi Sorun yaşamsım müşteri hizmetleri 2 tuşlamadan sonra hemen ulaşılıyor. Kesinti olması şuana kadar 6 ay oldu.

Türknetin fahiş zamlarından sonra geçtim
Hocam postu okuduysan millenicom kullanıyorum zaten o yüzden değiştireceğim

Digitürk kullanan var mı? Şimdi bir paketini gördüm de bein connect ile beraber 35 mbps İnternet 629 TL aylık. Nasıldır İnterneti?

Hocam postu okuduysan millenicom kullanıyorum zaten o yüzden değiştireceğim

Digitürk kullanan var mı? Şimdi bir paketini gördüm de bein connect ile beraber 35 mbps İnternet 629 TL aylık. Nasıldır İnterneti?
Digiturkü hiç önermiyorlar

Benim anlamadığım millenicom sayfasında 699 TL sabit fiyat yazmış benden 850 çekiyor, ilginç. Muhtemelen digitürke geçeceğim en azından maçlar da var
Digitürkü öneren bi Allah'ın kulunu görmedim

Digitürkü öneren bi Allah'ın kulunu görmedim
Çocukluğumdan beri digitürk var hala batmadıklarına göre bir şeyler yapabiliyorlar demek ki 😂 kaldı ki 30 mbps İnterneti veremeyen sağlayıcı kapatsın gitsin zaten benim alacağım maks hız 30

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri