Hepsiburada & Yemek Sepeti Pro Kampanyası

hepsiburada dan aldığımız kodu ys de nereye giriyoruz?

Hesaba ilk açtığım telefon numarası ile şuanki telefon numaram farklı diye masterpassi eşleştiremiyorum. Bu yüzden ypro aboneside olamıyorum. Yemeksepetindeki telefon numaramı güncelleyince masterpass tarafı iptal oldu. Masterpassten girip sıfırladım ama yemeksepeti kabul etmedi. Bu adamlar 1 yıldır hala bu sorunu çözememiş.

Ne yiyon haci onerecegin bir şey var mi
600/300'ler arasından öneri istiyorsan cajun çok nadir alıyom bence gereksiz pahalı.
Popeyes'ta şu menüyü hamburgerleri xl sandviç,blackened ranch x2,golden herb ranch ile alıyorum 300 küsüre geliyor.
1789411598753.webp
XL dışında kesinlikle almayın Xl'de kocaman tavuk var ve ekmeği tereyağlı mükemmel.

Dominosta da 540'a falan 2 orta boy bol malzemos+ kula var. Pizzaları dominos soslu bol malzemos seçiyom. Yanına da büyük 80 gramlık soslardan birini alıyom 320 falan oluyor. Ama chipotle sosunu önermem tadı garip ve mide yakıyor bence, normalde chipotle severim. Yoğurtlu sos güzel yoğurt tadı yok biraz ranch gibi.

600/300'ler zincirlerde oluyor hep. Burger king gelince de maç menüsü çekiyom zaten bir değişiklik yapmaya gerek yok. Mc,arbys falan yok burada

hepsiburada dan aldığımız kodu ys de nereye giriyoruz?
premium sayfasında kod aldığında altta yp'ya katıl yazıyor, o butona tıkladığında seni kampanya sayfasına gönderir. Başka yerden giremezsin.

600/300'ler arasından öneri istiyorsan cajun çok nadir alıyom bence gereksiz pahalı.
Popeyes'ta şu menüyü hamburgerleri xl sandviç,blackened ranch x2,golden herb ranch ile alıyorum 300 küsüre geliyor.
Alıntıyı görüntüle XL dışında kesinlikle almayın Xl'de kocaman tavuk var ve ekmeği tereyağlı mükemmel.

Dominosta da 540'a falan 2 orta boy bol malzemos+ kula var. Pizzaları dominos soslu bol malzemos seçiyom. Yanına da büyük 80 gramlık soslardan birini alıyom 320 falan oluyor. Ama chipotle sosunu önermem tadı garip ve mide yakıyor bence, normalde chipotle severim. Yoğurtlu sos güzel yoğurt tadı yok biraz ranch gibi.

600/300'ler zincirlerde oluyor hep. Burger king gelince de maç menüsü çekiyom zaten bir değişiklik yapmaya gerek yok. Mc,arbys falan yok burada
Eyvallah, bir dahakine degerlendirecegim artik. Ben basit adam olduğum icin olarak saitten çiğköfte çektim.

Eyvallah, bir dahakine degerlendirecegim artik. Ben basit adam olduğum icin olarak saitten çiğköfte çektim.
Antep dışında görmediğim büyük bir efesos döner var. Uzun süre 400/200'leri vardı dönerleri mükemmel ve hayatımda yediğim çoğu etten daha güzel tavuk iskenderleri vardı. Onlarca siparişten sonra yprodan bir daha görmedim onları:peeposad2:

Alıntıyı görüntüle XL dışında kesinlikle almayın Xl'de kocaman tavuk var ve ekmeği tereyağlı mükemmel.

Severiz de bence xl ekmeğinin görünüşü güzel olsa da tadı çok kotu tavuk baskiliyor geçen aldım tavuk beklemişti üstündeki kıtır kısım bile yumuşamış sade ekmeğinin tadı da yapay çöpe gitti
Bir de bazen tavuğu kalın koyuyorlar doymaya yakın 3. Burgerde insanın kusası geliyor
En iyisi popchiken bence şuan 2 popchiken 2 kutu 330ml içecek 2 patates 4 sos 330 TL tıkla gelsinde

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Severiz de bence xl ekmeğinin görünüşü güzel olsa da tadı çok kotu tavuk baskiliyor geçen aldım tavuk beklemişti üstündeki kıtır kısım bile yumuşamış sade ekmeğinin tadı da yapay çöpe gitti
Bir de bazen tavuğu kalın koyuyorlar doymaya yakın 3. Burgerde insanın kusası geliyor
En iyisi popchiken bence şuan 2 popchiken 2 kutu 330ml içecek 2 patates 4 sos 330 TL tıkla gelsinde
20 lira farka kocaman tavuk bence çok iyi. Sadece 1 defa bir yeri pişmemiş gibiydi çıkardım devamını yedim daha ölmedim Elhamdülillah

yaptım hocam eyw

Master card sorunu yaşıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Visa kart açıp deniyorum

Geri