Çözüldü✓ Laptop Seçimi İçin Yardım Edermisiniz

Hocam yani kandırmak gibi değil ya😃 hani 0 lar gereksiz pahalı bu ürünü zaten ben sıfır aldım açtım 1 ay civarı kullandım yükselttiğim ürünü görünce ona geçtim.Zaten 0 gibi merak etmeyin yardımcı olurum, aklınıza takılan bir durum olursa herzaman dediğim gibi beğenmezseniz iade edersiniz sorun değil şuan kullanmıyorum kutusunda duruyor durmasın boş boş diye uğraşıyorum😃 alırsanız gerçekten premium bir ürün alacaksınız pişman olmazsınız dediğim gibi son karar sizin işiniz görülsün bu fiyattan fazla bu modelin 4060larını satıyorlar 😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öneriyorum ama bana göre kasa kalitesi asus rogtan düşük hani sen karar ver dokunduğun zaman o verdiği his, verdiğin paraya değsin istersin bilmiyorum dedigim gibi benim laptobu düşün sen bir 😃
yok hocam şaka yapmıştım ben taksitle alıyorum abimin kartından ondan ikinci el alamıyorum kusura bakmayın

yok hocam şaka yapmıştım ben taksitle alıyorum abimin kartından ondan ikinci el alamıyorum kusura bakmayın

Sıkıntı değil hocam bu attığınız laptop güzel alabilirsiniz 6 taksit veriyor herhalde

Ama 80w ekran kartı şimdi baktım

Sıkıntı değil hocam bu attığınız laptop güzel alabilirsiniz 6 taksit veriyor herhalde

Tam performans alamazsınız diye biliyorum 115w olsa daha iyi bilginiz olsun

Tam performans alamazsınız diye biliyorum 115w olsa daha iyi bilginiz olsun
bende yeni gördüm

çoksağolun sıfır almaya niyetliyim satamazsanız bende alamazsam size tekrar yazarım

bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
İstersen bunu al geç ya sen cok dusunuyorsun boşver 5060 ama 0 dedigin gibi 😄 birde cok yükselmiş fiyatlar suan farkettim 5060lı laptoplar bile cok pahalı gereksiz

İstersen bunu al geç ya sen cok dusunuyorsun boşver 5060 ama 0 dedigin gibi 😄 birde cok yükselmiş fiyatlar suan farkettim 5060lı laptoplar bile cok pahalı gereksiz

İstersen bunu al geç ya sen cok dusunuyorsun boşver 5060 ama 0 dedigin gibi 😄 birde cok yükselmiş fiyatlar suan farkettim 5060lı laptoplar bile cok pahalı

sormayın kafam alak bulak olfu

son kararım bu sizce nasıl

sormayın kafam alak bulak olfu

son kararım bu sizce nasıl
Son attığınız iyi hocam 115w mış herhalde hp ben tavsiye etmiyorum boykot hassasiyetinden dolayı siz bilirsiniz.

Geri