🔥İndirim Sahibinden İndirim Kodları 5.000/1.000 Tekrar Aktif!

3500/500 ve 5000/1000 kullandım. Konu sahibine teşekkürler. 5.000e aldığım ürünü de 7.000den indirim yalvar yakar. Çıtırından bi ölücülük operasyonu çektim karşı taraf affetsin.
1789421437965.webp

Sabah 8k lık ürün aldım adam 1 saat sonra yolladı sahibinden kupon vermez şansıma ürün aldım kupon dağıtıyor :D

Ekler

• 41.webp
    41.webp
    7 KB · Hit: 144
3500/500 ve 5000/1000 kullandım. Konu sahibine teşekkürler. 5.000e aldığım ürünü de 7.000den indirim yalvar yakar. Çıtırından bi ölücülük operasyonu çektim karşı taraf affetsin.
Alıntıyı görüntüle
Güzel ölücülük
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne aldın

Güzel ölücülük

Ne aldın
Ryzen 7 5800X aldım 2-3 pini yamuk ama çalışması sorunsuz diyordu. Ben de hallederim diye yamukluğu koz olarak kullanıp düşürebildim fiyatı. Pin düzeltmeyi az çok biliyorum elim yatkın.

Ryzen 7 5800X aldım 2-3 pini yamuk ama çalışması sorunsuz diyordu. Ben de hallederim diye yamukluğu koz olarak kullanıp düşürebildim fiyatı. Pin düzeltmeyi az çok biliyorum elim yatkın.
Kaça aldın hocam h.o

İşlemcide kullanılabiliyor büyük ihtimal diğer parçalarda da geçerli olur.

OKUL150 (1.500 TL ve üzeri alışverişte geçerli)
OKUL250 (2.000 TL ve üzeri alışverişte geçerli)
OKUL500 (3.500 TL ve üzeri alışverişte geçerli)
OKUL1000(tükendi)

Konuya ilk tıkladığımda yoktu di mi okul1000 sonradan eklediniz? Eğer görseydim kullanırdım kesinde. Şimdi gördüm kodu :(

Evet 20 dakika sonra mesajı düzenlemişsiniz 🫤.

Konuya ilk tıkladığımda yoktu di mi okul1000 sonradan eklediniz? Eğer görseydim kullanırdım kesinde. Şimdi gördüm kodu :(

Evet 20 dakika sonra mesajı düzenlemişsiniz 🫤.
Evet, o da sonradan geldi zaten. Başta yoktu çünkü.

Beyler dün ssd aldım şimdi iptal etsem kuponu geri verir mi

Hangi model öneriyon pm9c1 buldum ben senle aynı fiyata geldi
Hocam ssd nin tam bilgilerini bulamadım ama heralde drami yok. Depolama için kullanacaksan her türlü götürür fakat windows kurmayı düşünüyorsan genelde dramli ssdler öneriliyor. Ama piyasayı düşününce her türlü işini görür.

Geri