ben yaklaşık 1.5 yıldır honor 400 kullanıyorum sorunsuz cihaz arayüz vs baya iyi67 Bandına geçen gün s25 ultra 512 gb geldi samsung yazılım olarak biraz daha güven veriyor. Daha önce honor kullanmadım almak mantıklımı sizce ?
Teşekkürler biraz inceleyeyim duruma göre değerlendireceğimben yaklaşık 1.5 yıldır honor 400 kullanıyorum sorunsuz cihaz arayüz vs baya iyi
Evet 2023 yılında aldım. Araştırdım bu sorunları yabancı forumlarda da bahsettiğim sorunlardan yakınıyor insanlar.Hocam ne zaman aldınız cihazı? Honor 90 2023 yılı cihazı gözüküyorda.
Gerçekten mükemmel bir kameraya ihtiyacın olmalı. Aradaki 10k farka bizim bildiğimiz kullanım için değmez. Bence Honor'un Snapdragon işlemci kullanması da ayrıca artı.Bu telefon mu x300 pro mu arada 10k fark var.Bir de kullanan varsa ekran koruyucu takılıyor mu kavisli ekrana
Ne kilif var ne ekran koruyucu. Tek bir aksesuar destegi olmayan bir urune 65k bile fazla. Samsung s25 ultra 512gb satiliyor 70k ya hepsiburada da mesela. gidin onu alin , en azindan aksesuarlari her yerde bulunuyor. gelip bana burada ama kose basinda 100tl ye ekran koruyucu veya kilif var yazmayin. 65k ya aldigin telefona onlari kullaniyorsan zaten bana bir laf demek dusmez![]()
HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr