❌İndirim Bitti! 64.999 TL -- Honor Magic 8 Pro 12/512gb Akıllı Telefon Siyah

devam ediyor. @shyNNN
1789420742380.webp

Bu telefon mu x300 pro mu arada 10k fark var.Bir de kullanan varsa ekran koruyucu takılıyor mu kavisli ekrana

67 Bandına geçen gün s25 ultra 512 gb geldi samsung yazılım olarak biraz daha güven veriyor. Daha önce honor kullanmadım almak mantıklımı sizce ?
ben yaklaşık 1.5 yıldır honor 400 kullanıyorum sorunsuz cihaz arayüz vs baya iyi

şu android telefonlarda sevmediğim ilk çıktığında hep en yüksek fiyattan çıkıyorlar sonra çıktığı fiyattan yarı fiyatına kadar düşüyorlar

bu arada teknik açıdan bu fiyatta daha iyi bir telefon yok gibi

En yakın rakiplerinden önde ya Nubia Z80 veya 17T Pro almaktan iyidir.

güzel fiyat alinabilir. 60kdan sonra akilli telefon isi anlamsiz bir hal almaya basliyor.

Bu telefon mu x300 pro mu arada 10k fark var.Bir de kullanan varsa ekran koruyucu takılıyor mu kavisli ekrana
Gerçekten mükemmel bir kameraya ihtiyacın olmalı. Aradaki 10k farka bizim bildiğimiz kullanım için değmez. Bence Honor'un Snapdragon işlemci kullanması da ayrıca artı.

Valla Vatan'da şu fiyat olsaydı gözüm pahalı alırdım puan geleceği için, yine de harika fiyat ve harika cihaz.

Ne kilif var ne ekran koruyucu. Tek bir aksesuar destegi olmayan bir urune 65k bile fazla. Samsung s25 ultra 512gb satiliyor 70k ya hepsiburada da mesela. gidin onu alin , en azindan aksesuarlari her yerde bulunuyor. gelip bana burada ama kose basinda 100tl ye ekran koruyucu veya kilif var yazmayin. 65k ya aldigin telefona onlari kullaniyorsan zaten bana bir laf demek dusmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,584
Üyeler
203,189
Son üye
Corvea
Geri