Yüksek Performanslı Kasa Fanı Önerisi

Cerade

80+
Reaksiyon skoru
147
Sa arkadaşlar, kasamın üstünde gelen fanlar kalitesiz olduğu için değiştirmek istiyorum. Bu 3 modeli buldum. Statik basınç olarak Arctic P12 Pro daha iyi ama Dark ve Thermalright'ın cfm değerleri daha yüksek. 3 öne 1 tane de arkaya egzoz olarak kullanacağım. Kasanın önü mesh panel. Statik basınç mı yoksa cfm'yi mi öncelemeliyim? Bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Sa arkadaşlar, kasamın üstünde gelen fanlar kalitesiz olduğu için değiştirmek istiyorum. Bu 3 modeli buldum. Statik basınç olarak Arctic P12 Pro daha iyi ama Dark ve Thermalright'ın cfm değerleri daha yüksek. 3 öne 1 tane de arkaya egzoz olarak kullanacağım. Kasanın önü mesh panel. Statik basınç mı yoksa cfm'yi mi öncelemeliyim? Bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz bir şey var mı?

Güzel fanlar hepsi ancak en yüksek devirde çalıştırmazsın (gerekte olmuyor) çok sesli oluyorlar. Geçen hafta fanlarımı değiştirdim. Egzoz fanı olarak paylaştığınız thermalright fanın R9 versiyonunu aldım. Gayet başarılı

Kaliteli bir şey arıyorsan bunlara bak.

Güzel fanlar hepsi ancak en yüksek devirde çalıştırmazsın (gerekte olmuyor) çok sesli oluyorlar. Geçen hafta fanlarımı değiştirdim. Egzoz fanı olarak paylaştığınız thermalright fanın R9 versiyonunu aldım. Gayet başarılı
Ekran kartım giriş seviye bir model olduğu için bir tık fazla ısınıyor. Şöyle 2 derece felan düşürebilirsem güzel olacak. Bu yüzden mecbur yüksek devirde çalıştırmak zorundayım. Ses toleransım var. Evdekileri rahatsız etmesin yeter 😁

@Gucci Mucci Görüntüleri güzel ama cfm ve statik basınç o kadar iyi değil. Rgb benim için önemli değil zaten. Aşırı pahalı olmasa Noctua'nın kahverengi fanlarını bile takarım. Yine de teşekkürler.

yüksek performans fan istiyorsanız başka markaya bakmaya gerek yok.Bu ürünü alıp geçiniz pahalı gelirse sarı sayfadan 2. el satanalra da bakınız.

Dark Master Pro fanları kullanıyorum. Hatta forumda ses ve performans testlerini de yaptım.

Güzel fanlar. Ses profilleri %70'de stabil yani sadece hava sesi. %30'da tamamen sessiz.

Beğeniyorum ben, zincir bağlama şansı var ve en önemlisi ucuz.

Ama mesela %50'de hafif fan yatağı sesi alıyorum beni irite ediyor. %40'da yok gibi gibi.

Buradan inceleyebilirsin, en başa tutturdum ses testini.

Dark Master Pro fanları kullanıyorum. Hatta forumda ses ve performans testlerini de yaptım.

Güzel fanlar. Ses profilleri %70'de stabil yani sadece hava sesi. %30'da tamamen sessiz.

Beğeniyorum ben, zincir bağlama şansı var ve en önemlisi ucuz.

Ama mesela %50'de hafif fan yatağı sesi alıyorum beni irite ediyor. %40'da yok gibi gibi.

Buradan inceleyebilirsin, en başa tutturdum ses testini.

O fanı sizin konunuzdan gördüm zaten. Diğerlerinin yarı fiyatına o değerleri sunması çok iyi. Tek endişem ömrü işte. Alınca bir 5 sene tık demeden çalışması lazım.

O fanı sizin konunuzdan gördüm zaten. Diğerlerinin yarı fiyatına o değerleri sunması çok iyi. Tek endişem ömrü işte. Alınca bir 5 sene tık demeden çalışması lazım.
Ona hiçbir şey diyemem :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,450
Üyeler
203,452
Son üye
Enzo10
Geri