Samsung S 25 Ultra mı Düz Samsung S 26 mı Almalıyım

ult7mate

80+
Reaksiyon skoru
1
şuan a34 kullanıyorum ve değiştirmek mecburiyetinde kaldım samsung s25 ultra mı yoksa düz s26 mı almalıyım kararsız kaldım çok fazla oyun oynayan birisi değilim kamera önemli benim için arada 15 bin tl bi fark var sizce değer mi

Son düzenleme:
şuan a34 kullanıyorum ve değiştirmek mecburiyetinde kaldım samsung s25 ultra mı yoksa s26 mı almalıyım kararsız kaldım çok fazla oyun oynayan birisi değilim kamera önemli benim için arada 15 bin tl bi fark var sizce değer mi
S25 ultta ravikifr

Çok fazla fotoğraf çeken biri iseniz s26U size daha iyi gidecektir. Onun dışındaki şeylerde tek farkı işlemci. Samsung ultra seriside iphone gibi sadece basit güçlendirmeler (kamera, işlemci) gibi şeylerle devam ediyo. Aktif olarak s24 ultra kullanıyorum ve üst modellere geçmek için bi sebep görmüyorum.

s25 sahibiyim küçük telefon sevmiyorsanız önereceğim bir telefon değil.

şuan a34 kullanıyorum ve değiştirmek mecburiyetinde kaldım samsung s25 ultra mı yoksa s26 mı almalıyım kararsız kaldım çok fazla oyun oynayan birisi değilim kamera önemli benim için arada 15 bin tl bi fark var sizce değer mi
S25U yeterli bence.

Çok fazla fotoğraf çeken biri iseniz s26U size daha iyi gidecektir. Onun dışındaki şeylerde tek farkı işlemci. Samsung ultra seriside iphone gibi sadece basit güçlendirmeler (kamera, işlemci) gibi şeylerle devam ediyo. Aktif olarak s24 ultra kullanıyorum ve üst modellere geçmek için bi sebep görmüyorum.
hocam düz s26 ile s25 ultra arasında kaldım

düz s26 çok pahalı, alınmaz.
Kamera çok önemli dersen vivo x300 pro bakabilirsin 75e geliyor
kamera önemli ama o kadar değil dersen s25 ultra bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s26 ultraya 111 dolar zam gelecekmiş, nasibini s25 ultra da alabilir.

düz s26 çok pahalı, alınmaz.
Kamera çok önemli dersen vivo x300 pro bakabilirsin 75e geliyor
kamera önemli ama o kadar değil dersen s25 ultra bakabilirsin
vivo xiaomi gibi telefonlarla pek sıcak değilim ya samsung kullanmaya çok alıştım sırf o yüzden iphone geçemiyorum

Düz s26 almaktansa s25 ultrayı 10 kat tercih ederim. Base model alıp 3-4 sene kullanmak varken s25 ultra alırsanız içindeki snapdragon işlemci güncelleme almayı bıraksa bile kullanmaya devam edebilirsiniz.

s25 ultra alın hocam; şık, güçlü, kamerası yeterli ve fiyatı şuan uygun baya. 512gb ı 70k dan satılıyor.

s25 i neden önermiyorsunuz
bence ekranın çoğu kişi için küçük gelebileceğini düşünüyorum annemde de a34 var onun ekranı çok daha büyük. benim için sıkıntı yok yeterince büyük sadece youtubeda video izlemek keyifsiz oluyor ama zaten bende tab s9 ultra var youtube izleyeceksem ondan izliyorum.
pili vs de 4000 mah için şaşırtıcı derecede iyi ben bu telefonu şubat 2025de lansmanda aldım şarjı halen yeterli geliyor

bence ekranın çoğu kişi için küçük gelebileceğini düşünüyorum annemde de a34 var onun ekranı çok daha büyük. benim için sıkıntı yok yeterince büyük sadece youtubeda video izlemek keyifsiz oluyor ama zaten bende tab s9 ultra var youtube izleyeceksem ondan izliyorum.
pili vs de 4000 mah için şaşırtıcı derecede iyi ben bu telefonu şubat 2025de lansmanda aldım şarjı halen yeterli geliyor
E sorun ne o zaman :D olay sadece küçük olması mı? Yakın zamanda almayı düşünüyorum ondan soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,606
Üyeler
203,911
Son üye
Nekor
Geri