RTX 5070 Tı & AMD Ryzen 7 9800x3d

fanlar da bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

discord varsa sesli iletişimde daha iyi olabilir

Ekler

• 123123.webp
    123123.webp
    104.3 KB · Hit: 24
  • WhatsApp Image 2026-09-15 at 17.02.50.webp
    WhatsApp Image 2026-09-15 at 17.02.50.webp
    184.6 KB · Hit: 24
fanlar da bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

discord varsa sesli iletişimde daha iyi olabilir
değerlerinde hatalar var, sıcaklığı işlemci soğutucu farklı gösteriyor kasa fanların farklı.
2 borunun da serin olduğunu söylemiştin, bu senaryoda birisinin sıcak olması lazım ki sıcak havayı tahliye ederken diğer borudan işlemciyi soğutsun. şu anda en büyük şüpheli sıvı soğutucu montajı, sistem boştaysa ve bu değerlerdeyse durum çok anormal. bence yeni macun sipariş edip tekrardan montaj yap.

pompa çalışıyor di mi dokununca ufaktan titreşim vs hissediyorsun akışı

değerlerinde hatalar var, sıcaklığı işlemci soğutucu farklı gösteriyor kasa fanların farklı.
2 borunun da serin olduğunu söylemiştin, bu senaryoda birisinin sıcak olması lazım ki sıcak havayı tahliye ederken diğer borudan işlemciyi soğutsun. şu anda en büyük şüpheli sıvı soğutucu montajı, sistem boştaysa ve bu değerlerdeyse durum çok anormal. bence yeni macun sipariş edip tekrardan montaj yap.

pompa çalışıyor di mi dokununca ufaktan titreşim vs hissediyorsun akışı
hayır dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum

Hocam tam olarak problem nedir detaylı anlatabilir misiniz ve denediğiniz çözüm yollarını bende de aynı sorun vardı çözüldü bende problem bi kaç bir şey denedikten sonra.

Hocam tam olarak problem nedir detaylı anlatabilir misiniz ve denediğiniz çözüm yollarını bende de aynı sorun vardı çözüldü bende problem bi kaç bir şey denedikten sonra.
Thorttling var knk ısınıyo frekans düşüyoe

hayır dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum
pcyi kapatıp anakart bağlantısı dahil sök, hangi sokete takılıysa diğerini dene. aio_pump veya diğer pump yazılı soketler arasında bağlantını değiştir ve tam oturduğundan emin ol.
valla aklıma başka bir şey gelmiyor artık söküp takmandan hariç. yazılımsal bir şey değil gibi çünkü konu direkt işlemci sıcaklığın

pcyi kapatıp anakart bağlantısı dahil sök, hangi sokete takılıysa diğerini dene. aio_pump veya diğer pump yazılı soketler arasında bağlantını değiştir ve tam oturduğundan emin ol.
valla aklıma başka bir şey gelmiyor artık söküp takmandan hariç. yazılımsal bir şey değil gibi çünkü konu direkt işlemci sıcaklığın
chat gpt sonuçları da bu şekilde

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    87.3 KB · Hit: 12
  • 2.webp
    2.webp
    110.2 KB · Hit: 13
occtdeki 90+ dereceleri dert etmez miymiş, ben ederim kardeş :D
extreme + avx2 ciddi stres testi evet ama 96 falan çok okey bir değer değil bu sistem için. sistem boştayken değerlerin nasıl?

occtdeki 90+ dereceleri dert etmez miymiş, ben ederim kardeş :D
extreme + avx2 ciddi stres testi evet ama 96 falan çok okey bir değer değil bu sistem için. sistem boştayken değerlerin nasıl?
Onu sana nasıl gösterebilirim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,195
Üyeler
203,352
Son üye
s.1234
Geri