Çok knk boita bile 55 derece max 45 fln olması lazım soğutcuj ağrıxalıO da bu şekilde
Çok knk boita bile 55 derece max 45 fln olması lazım soğutcuj ağrıxalıO da bu şekilde
OCxt de fazla görüyo knk 70 75 derece görüyorda fps neden düşer ısınsığıdı için oyunlsrda fasla ısınmamak içni frekans düşürüyordur bi bak oyunlarda knk tekrar frekans kaç yaklaşık 4.8 5.2 ghz olması 30 40dk oyna lazım aşağısı olursa throtling garanti var soğutucu değişmen gerej bide oda sıcaklığın kaç knk.Oyunlarda max 70-75 dereceli görüyorum yine mi fazla
Oda sıcaklığımı tam olarak bilmiyorum ama Muğla/Marmaris te yaşıyorum saat 18.22 olmasına rağmen hava 22 dereceOCxt de fazla görüyo knk 70 75 derece görüyorda fps neden düşer ısınsığıdı için oyunlsrda fasla ısınmamak içni frekans düşürüyordur bi bak oyunlarda knk tekrar frekans kaç yaklaşık 4.8 5.2 ghz olması 30 40dk oyna lazım aşağısı olursa throtling garanti var soğutucu değişmen gerej bide oda sıcaklığın kaç knk.
OYun oyna ghz takip rt %100 de 30 40dk sonra kaç ghz söyleOda sıcaklığımı tam olarak bilmiyorum ama Muğla/Marmaris te yaşıyorum saat 18.22 olmasına rağmen hava 22 derece