60 Bin TL Monitör Dahil PC Arıyorum Yardımcı Olur Musunuz?

öyle yerlere pek güvenmem şahsen

taksitli almak istiyosun bu dediğin 2. elde sıkça var ama 0 ürünlerde böyle bulamazsın . fps oyunları oynayacaksın herhalde 7500f rtx 5060 sistem alabilirsin bide msı mag 255xf güzel gider
İşte diyorum ki 5060 yerine mesela işlemciyi yükseltip ramlari yükseltip ekran kartını 3050 yapsak çok mu saçma olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En iyi sistemi öyle çıkarır birde her şeyin min 2 yıl garantisi yok mu
Mantıklı evet ama aklımda parçalar netleşmesi lazım ki ona göre bir araştırma içerisine gireyim

En iyi sistemi öyle çıkarır birde her şeyin min 2 yıl garantisi yok mu
var ama üründe kusur varsa para isteyecekler

İşte diyorum ki 5060 yerine mesela işlemciyi yükseltip ramlari yükseltip ekran kartını 3050 yapsak çok mu saçma olur
ona cevap yazdım zaten 0 almak istersen onu yapamazsın . ikinci elde yaparsın veya ekran kartı hariç herşeyi tek tek alırsın ekran kartını ikinci el alırsı veya b580 alırsın işini görür bayağı işlemciyi yükseltirsin

var ama üründe kusur varsa para isteyecekler

ona cevap yazdım zaten 0 almak istersen onu yapamazsın . ikinci elde yaparsın veya ekran kartı hariç herşeyi tek tek alırsın ekran kartını ikinci el alırsı veya b580 alırsın işini görür bayağı işlemciyi yükseltirsin
B580 hakkında hiç araştırma yapmadım performansı nasıldır. 12 gb 192 bit fena değil gibi duruyor ama

B580 hakkında hiç araştırma yapmadım performansı nasıldır. 12 gb 192 bit fena değil gibi duruyor ama
4060 den jnk sana 3070 ti öneririm 5060 ti 8gb gücünfe

B580=4060

B580=4060
3070 ti pek piyasada yok olanda çok pahalı 5060 la aynı para

B580=4060
Eğer b580 4060 la performans olarak aynıysa fiyat ve 12 gb olmasından dolayı b580 her türlü daha mantıklı

2. Ek de knk 12k 11k knk nasıl yok
He pardon ikinci el demişsin özür dilerim

Sağolsun bir arkadaşta etiketlemiş beni oraya liginize çok teşekkür ederim <3

O sistemde ki kullanılan markalar hakkında pek bilgim yok 10 K dan kaçıp kötü malzeme almamak için soruyorum sizce kaliteleri nasıldır
hepsi iyi çokça kullanılan ürünler birtek cusu yeni geldi ama onunda çipi hynix yani çok iyi . hepsi iyi hocam ssd yi 1tb tapmayı unutmayın

Geri