TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,316
dostum konuyu okudum zaten, sen o hoparlörün böyle küçük bir kasaya konulunca iyi bir ses verdiğini düşünüyorsan hiç konuşmamıza bile gerek yok. Öncelikle bu bir Harman hoparlörü değil, piyasadan Infinity araba hoparlörünü hazır alıp, akustiği hesaplanmamış fason bir ahşap kutuya ve ucuz bir amfi devresine bağlanmış ses kalitesi tutarsız bir ürün. Ayrıca cihazdaki etiketler tamamen yalan... Böyle 3-4 inç sürücülerle 20 Hz'e asla inemezin, bunun inebileceği maksimum 70 hz falandır o da iyi akustik hesaplanmış ve iyi malzeme kullanılmışsa ki bunda ikisi de yok. Aynı zamanda tizleri bildiğin yok bu aletin 16 khz'ye çıkabilirim demiş ki bu berbat bir değer, havadar his vermez ve alt frekanslar sesi boğar saçma sapan bir sesi YÜKSEK gürültüde duymuş olursun sadece ki normal çünkü minimum kalitede herhangi bir hoparlörde 1 tane tweeter olmak zorundadır buna koymamışlar çünkü mühendislik istiyor.. Bunun dışında güç değerleri de yalan senin dediğin sürücüler 25 watt rms değerine sahip ama adamlar 50 watt demişler şaka gibi nerden sallayacaklarını şaşırmış herifler sizin gibi bilmeyen kişiler güzel sanıp alsın diye ki ben bu cihazın o 2x25 watt rms bile verdiğini düşünmüyorum o sebeple arkadaştan adaptörün resmini istedim kaç volt x amper veriyor görelim diye. Son olarak Oto hoparlörleri , araba kapılarının geniş boşluklarında ve açılı dinleme için tasarlanır bunları daracık bir kutuya koyup masada 1 metre mesafeden yakın alan dinlemeye kalktığınızda baslar kaybolur, sahne daralır ve ses tenekeleşir. Buna ne hi fi ses diyebilirsin ne de tutarlı ses diyebilirsin, yakın mesafe stereo ses yüksek mühendislik ister böyle tenekelere sürücü koymakla olmaz YANİ evet bu ürün ÇÖP.Konuyu oku, infinity alpha 4020 oto hoparlörü