Steam Hesabım Çalında

tahs1n

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar birisi mail adresimi çalmış ve steam supporta mail atmış hesabım çalındı diye ayrıca e postamdaki satın alma geçmişimi ve kart bilgilerimle başvurmuş steam buna hesabını vermiş ben supporta yazdım ama tüm steam maillerini silmişde çıkmış ne faturam kaldı ne başka bişey steam supporta mail hesabımın çalındığını söyledim durumu anlattım ama böyle bişey başına gelen varmı napcam bilemiyorum ya biri akıl versin lütfen

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Keşke çift adımlı doğrulamayı açsaydınız hocam onay vermeden giriş yapamazdı. Giriş kayıtlarını ekte gösterin hesaptaki oyunları falan yazın ordan yürümeyi deneyin

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
ödemeleri kredi kartından yaptıysan desteği kartın son 4 dört hanesi ile birlikte yaz ben her ihtimale karşı faturaları drive a atıyorum geçmiş olsun

Ödeme ekstresi olmaz mı acaba? onu atabilirsin belki kanıt olarak.

ya ben herşeyim açıktı adam mailimi alıp atmış ve herşeyi silmiş sanki benim adıma dönmüş bu ekteki mesaj bana ait değil

Geçmiş olsun. Yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor maalesef, önceden önlem almalıydınız (2FA vs.)

arkadaşlar birisi mail adresimi çalmış ve steam supporta mail atmış hesabım çalındı diye ayrıca e postamdaki satın alma geçmişimi ve kart bilgilerimle başvurmuş steam buna hesabını vermiş ben supporta yazdım ama tüm steam maillerini silmişde çıkmış ne faturam kaldı ne başka bişey steam supporta mail hesabımın çalındığını söyledim durumu anlattım ama böyle bişey başına gelen varmı napcam bilemiyorum ya biri akıl versin lütfen
Tarayıcı üzerinden destek talebi oluşturun , olayı birebir anlatın ve size kullandıgınız kart bilgilerini vs soracaklardır , steamde geri alma ihtimaliniz yüksek

Geri