Kablosuz Gaming Iem Önerisi

fatelover

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
108
Kulak üstü kulaklık uzun vadede gözlüğüme, kafama, kulaklarıma baskı yapıp rahatsız edeceğinden tamamen vazgeçtim, normal kablolu IEM istemiyorum çünkü kablosuz şart. Kablosuz kulak içi kulaklık istiyorum. Oyun için kullanacağım. Fiyat performansçıyım. Hem uçuk fiyatlar vermek istemiyorum, hem de kaliteden ödün vermek istemiyorum. Kablosuz gaming IEM'ler mantıklı geldi. %90 amacım oyun oynamak fakat spora gittiğimde müzik dinlemek için bile takma fikri hoş. Aşağıya 3 tane bulduğum modeli bırakıyorum. Sizce bunlar iyi midir? Asus'un geri ödemesi var diyorlardı mesela, o ödeme bu kulaklık için geçerli mi? Rahat olması şart. Asus daha rahat görünüyor ama bilemedim, bilgi sahibi dostların düşüncesini öğrenmek lazım. 2.500 TL'ye falan da var da tüm bulduklarımı atmayayım dedim.

1- https://www.gaming.gen.tr/urun/4622...ova-beyaz-kulakici-kablosuz-kulaklik/#reviews

2- https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Arctis-GameBuds-Gaming-Earbuds/dp/B0DF2GMH32/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1JFM6AX8BFMY3&dib=eyJ2IjoiMSJ9.CdgMZghb2LglKlFlaSCs19mZmj-nLBYLb4PZJz0X9fUF2jmUvRb2Kd_T3-Qd27rvZP1sDzG0UW1xpAZCdhsbOFtrEj84g_T9QXfshlrTrG078209tmNFSeURs84YFw_-NEKfhqPb-qUvUx5LJtdNqi4Q77kAz9m5zHqkzSvqhOBWrouDdwIqTa5UKKbJzidEn-Nk_g0ZMxSxcewIp8Ht-sgFeEXolGHXlhEXBDS1GShIPY8THniyOrD2xZtdJ6_WPOmUBAJgKKzOkToBdM-Nj3-YabN8kga4j10WQFgGccI.0o0ojmcv3BHmEy80GnSzAX_Vwm_DF7r-D7p_uKB4NJI&dib_tag=se&keywords=steelseries+earbuds&qid=1789496986&sprefix=steelseries+earbuds,aps,145&sr=8-1&th=1

3- https://www.vatanbilgisayar.com/raz...etooth-kulak-ici-kulaklik-beyaz.html#yorumlar

Son düzenleme:
SteelSeries'i 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum fakat fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben yarı fiyatına almıştım. Şu anki fiyata açıkçası ben tercih etmezdim fakat pek de seçenek yok.

SteelSeries'i 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum fakat fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü ben yarı fiyatına almıştım. Şu anki fiyata açıkçası ben tercih etmezdim fakat pek de seçenek yok.
Yarı fiyatına mı aldın? Ne zaman, nereden almıştın acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu açmadan yorumlara bakmamıştım da 3'ününde yorumlar birbirinden kötü :D

Gamebuds kullanıyorum ben 1 yıldır. Gamebuds al zaten IEM TWS daha iyisi pek yok.

Gamebuds kullanıyorum ben 1 yıldır. Gamebuds al zaten IEM TWS daha iyisi pek yok.
Gamebuds dediğin bir terim mi, iem gibi? Yoksa Steelseries gamebuds'u mu al diyorsun? Çok cahilim bu konularda anlamadığım için soruyorum. Bu arada raporlamadan geldiğin için çok sağ ol:peepokalp:

Gamebuds dediğin bir terim mi, iem gibi? Yoksa Steelseries gamebuds'u mu al diyorsun? Çok cahilim bu konularda anlamadığım için soruyorum. Bu arada raporlamadan geldiğin için çok sağ ol:peepokalp:
Steelseries'in model adı işte. Rapordan geldim bu arada :kekw:

Tamam alacağım bunu, bütçemi aşıyor indirime girdiği an alacağım.
1789559742767.webp

10 ayda fiyatı x2 yapmış şaka gibi...

Bu hangi site, ah ah şu an 4500 TL olsa 1 saniye düşünürsem şerefsizim. Gerçi o zamanda pahalıymış da site indirim yapmış gibi görünüyor. Belki yine yaparlar ve yakalarım. :D
N11'den almıştım yeni çıktığı zamanlarda. Evet o zamanda da pahalıydı. Bundan önce JBL Quantum TWS kullanıyordum ama 3 saat anca dayanıyordu şarjı hemen uyarı veriyordu. Gamebuds modelinde daha düşük batarya uyarısını duymadım bile :D

N11'den almıştım yeni çıktığı zamanlarda. Evet o zamanda da pahalıydı. Bundan önce JBL Quantum TWS kullanıyordum ama 3 saat anca dayanıyordu şarjı hemen uyarı veriyordu. Gamebuds modelinde daha düşük batarya uyarısını duymadım bile :D
Tamamdır, sağolasın. Tüm sitelerden takibe aldım, indirime girdiği an alayım bunu. Ben oyun için alacağım. Kulak üstü kafama çok baskı yapıyor, tek çare bu kaldı inşallah indirime girer. :D

Tamamdır, sağolasın. Tüm sitelerden takibe aldım, indirime girdiği an alayım bunu. Ben oyun için alacağım. Kulak üstü kafama çok baskı yapıyor, tek çare bu kaldı inşallah indirime girer. :D
Aynı şekilde kulak üstü kulaklık kullanamıyorum ben. Biraz koca kafalıyım galiba o yüzden :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri