Ekran Kartım Performansını Neredeyse Hiç Vermiyor.

Morde12

80+
Reaksiyon skoru
0
ekran kartım tam performansını vermıyor rx6650xt ryzen 5 5500 valorantta oynattıgı fps 80 delra force girdim 40 fps ne oluyor soğudum bilgisayardan.

ekran kartım tam performansını vermıyor rx6650xt ryzen 5 5500 valorantta oynattıgı fps 80 delra force girdim 40 fps ne oluyor soğudum bilgisayardan.
hocam keşke şu tarz bilgilerde verseniz,
PC açtıktan sonra oldu , yeni ekran kartını taktıktan sonra böyle olmaya başladı ,
Son 2 3 gündür böyle onun harici sıkıntı yok vs.

Bios ve driverları güncellemeyi deneyebilirsin

RAM kaç GB? 16 GB ise 88 şeklinde 2 tane RAM mi var tek 16 mi?
Diğer sorun yüklü olan sürücülerin güncelliğini kontrol etmelisin.
Önce yüklü olan ekran kartı sürücünü sil ( https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html )
Sonra;
Hangi işletim sistemini kullanıyorsan ona göre ekran kartı sürücüsünü indir yükleç.
reis ram 16 gb 8 gb okuyor ramı actım temızledım gıne 8 okuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam keşke şu tarz bilgilerde verseniz,
PC açtıktan sonra oldu , yeni ekran kartını taktıktan sonra böyle olmaya başladı ,
Son 2 3 gündür böyle onun harici sıkıntı yok vs.

Bios ve driverları güncellemeyi deneyebilirsin
sistemı 5 aydır acmıyoduym ve oyunlarda kasmaya baslaadıgını farkettım format attım sorun devam ettıram 16 8 okuyor temızledımde dırıverler gıuncell ekran kartı surcusu guncel

reis ram 16 gb 8 gb okuyor ramı actım temızledım gıne 8 okuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistemı 5 aydır acmıyoduym ve oyunlarda kasmaya baslaadıgını farkettım format attım sorun devam ettıram 16 8 okuyor temızledımde dırıverler gıuncell ekran kartı surcusu guncel
Ramleri tek tek dene hangisi çalışmıyor bak, ramlerde mi sıkıntı var RAM slotunda mı kontrol et.

Geri