hocam keşke şu tarz bilgilerde verseniz,ekran kartım tam performansını vermıyor rx6650xt ryzen 5 5500 valorantta oynattıgı fps 80 delra force girdim 40 fps ne oluyor soğudum bilgisayardan.
reis ram 16 gb 8 gb okuyor ramı actım temızledım gıne 8 okuyorRAM kaç GB? 16 GB ise 88 şeklinde 2 tane RAM mi var tek 16 mi?
Diğer sorun yüklü olan sürücülerin güncelliğini kontrol etmelisin.
Önce yüklü olan ekran kartı sürücünü sil ( https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html )
Sonra;
Hangi işletim sistemini kullanıyorsan ona göre ekran kartı sürücüsünü indir yükleç.
sistemı 5 aydır acmıyoduym ve oyunlarda kasmaya baslaadıgını farkettım format attım sorun devam ettıram 16 8 okuyor temızledımde dırıverler gıuncell ekran kartı surcusu guncelhocam keşke şu tarz bilgilerde verseniz,
PC açtıktan sonra oldu , yeni ekran kartını taktıktan sonra böyle olmaya başladı ,
Son 2 3 gündür böyle onun harici sıkıntı yok vs.
Bios ve driverları güncellemeyi deneyebilirsin
Ramleri tek tek dene hangisi çalışmıyor bak, ramlerde mi sıkıntı var RAM slotunda mı kontrol et.reis ram 16 gb 8 gb okuyor ramı actım temızledım gıne 8 okuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sistemı 5 aydır acmıyoduym ve oyunlarda kasmaya baslaadıgını farkettım format attım sorun devam ettıram 16 8 okuyor temızledımde dırıverler gıuncell ekran kartı surcusu guncel
denedım sorun ramde slotlar calısıyor temızledımde gıne olmadıRamleri tek tek dene hangisi çalışmıyor bak, ramlerde mi sıkıntı var RAM slotunda mı kontrol et.
her oyunda kralsadece valoda mı? işlemcin darboğaz mı yapıyor