Hepsiburada Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512 70599 - 70779 TL, 0 Faiz 3 Taksit

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
676
1789513138533.webp

Herkese selam.

Yakın zamanda 70 bin liranın altı fiyatları görse de çok uzun süredir Hepsiburada tarafında faizsiz taksit olayı yoktu. İki gün önce fiyatlar 70150 TL seviyesindeydi fakat premium kampanya olayı bitti.

Çok uzun süredir S25 Plus, birkaç ay Honor Magic 7 Pro, Honor 400 Pro gibi cihazlar kullandım. Ultra serisini sırf meraktan aldım, gerçekten Ultra olduğunu hissettiren bir kamera paketine, kaleme, malzeme kalitesine ve ekrana sahip. İşletim sistemi anlamında Android tarafında muadili yok. Bence iyi bir fırsat. Taksit olayı bitmeden değerlendirilebilir.

S26 Ultra'nın 256'sının 80 bin üstü olduğu, Çin cihazlarının çılgın attığı piyasada rahatlıkla alınabilecek en f/p tepe modeldir bence. Daha 6 yıl civarı daha güncelleme alacak.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Herkese selam.

Yakın zamanda 70 bin liranın altı fiyatları görse de çok uzun süredir Hepsiburada tarafında faizsiz taksit olayı yoktu. İki gün önce fiyatlar 70150 TL seviyesindeydi fakat premium kampanya olayı bitti.

Çok uzun süredir S25 Plus, birkaç ay Honor Magic 7 Pro, Honor 400 Pro gibi cihazlar kullandım. Ultra serisini sırf meraktan aldım, gerçekten Ultra olduğunu hissettiren bir kamera paketine, kaleme, malzeme kalitesine ve ekrana sahip. İşletim sistemi anlamında Android tarafında muadili yok. Bence iyi bir fırsat. Taksit olayı bitmeden değerlendirilebilir.

S26 Ultra'nın 256'sının 80 bin üstü olduğu, Çin cihazlarının çılgın attığı piyasada rahatlıkla alınabilecek en f/p tepe modeldir bence. Daha 6 yıl civarı daha güncelleme alacak.
gittikçe fiyatı zamlanan ama hala indirim olarak görülen telefon : ( samsung başarmış demektir )

gittikçe fiyatı zamlanan ama hala indirim olarak görülen telefon : ( samsung başarmış demektir )
Fiyattan bağımsız taksit olayı olmadan bir telefona 50 bin ve üstü vermek iyice zorlaştı. Yıl sonu dönemine giriş, enflasyonun iyiden iyiye hissediliyor olması, petrol fiyatlarının uçması vs 😂

Mecbur böyle taksit kampanyaları görünce total fiyatın en dipte olmaması çok sorun teşkil etmiyor.

Şunu 45e bulup da düşündüğüm o gün varsa halen daha yanıyorum o güne.

bana 60 bin üzeri vermedi 70 i kabul etmiyor limitiniz 60 dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu tercih edilir mi sizce hepsiburada 60 bin üzeri limit vermiyor.
S26 modelindense 43 bin tl civarına düz S25'e yönelmek daha mantıklı. Hem iki model arasında çok fazla geliştirme yok hem de S25 düz ve plus modelleri snapdragon yonga seti ile gelirken S26 serisinin düz ve plus modelleri Exynos yonga seti ile geliyor. Exynos performans anlamında bariz bir eksiklik sunmasa da şebeke çekimi, verimlilik ve ısı gibi konularda TSMC üretimi çiplere göre daha geride olarak yorumlanıyor.

Nerede nasıl oluyor a 37 düşünüyorum anneme bir yardımcı olur musun alınır mı sizce
Satıcıyı hb olarak seçip listeleyince görebilirsiniz. A36 kullandım,sorunsuz stabil bir cihaz. A37'de de benzer deneyim vardır diye düşünüyorum.Kamera önemli değilse tercih edilir.

Satıcıyı hb olarak seçip listeleyince görebilirsiniz. A36 kullandım,sorunsuz stabil bir cihaz. A37'de de benzer deneyim vardır diye düşünüyorum.Kamera önemli değilse tercih edilir.
Dediğim gibi annem kullanıcak birdr pek anlamadım şu kredi işini anlıyodan bilgilendirir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,297
Üyeler
203,387
Son üye
Yang
Geri