Max 7k Ya Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Selamlar saygılar, aradığım özellikler
Mediamarkt, vatan veya teknosa gibi fiziksel bir mağazadan deneyerek almak istiyorum. Bütçeyi 8 e kadar esnetebilirim
Pivot özelliğinin olması,
ips veya fast ips panel,
minimum 1 ms,
minimum 144 hz,
Tercihen 24" ve fhd (ama eğer bu fiyat bandında 27" fhd önerirseniz ona da bakabilirim piksel sayılır biliyorum)
Güncelde ağırlıklı fps oynuyorum ama değişiyor, bazen yatağımda geçip fifa kariyer atıyor bazen de aynı şekilde dizi izliyorum.

27 fhd de pixel sayılmaz, ben kullandım arkadaşım da kullanıyor aman aman monitörü öpecek seviyede kullanmıyorsan pixel sayılmaz. O kadar yakında her monitör de pixel sayarsın. Kaliteli 27 fhd bulursan saymazsın. Ben LG, Asus tuf, Dell alienware kullandım saymadım. Pivotuda fazla takma çünkü pivotlu haline fazla vereceğine pivotsuz al nb f80 monitör standı al daha mantıklı. Ben aldığım monitörlerin hiç kendi standını kullanmadım nb f80 olduğu için.

27 fhd de pixel sayılmaz, ben kullandım arkadaşım da kullanıyor aman aman monitörü öpecek seviyede kullanmıyorsan pixel sayılmaz. O kadar yakında her monitör de pixel sayarsın. Kaliteli 27 fhd bulursan saymazsın. Ben LG, Asus tuf, Dell alienware kullandım saymadım. Pivotuda fazla takma çünkü pivotlu haline fazla vereceğine pivotsuz al nb f80 monitör standı al daha mantıklı. Ben aldığım monitörlerin hiç kendi standını kullanmadım nb f80 olduğu için.
Ahım şahım bi yakınlığım yok monitöre, eğer biri 27" önerirse altına "yalnız 27" için 2k öneriliyor" yazmasın diye not düştüm. Öneriniz vae mı hocam?

Geri