🔥İndirim 💥36.999 TL !! LG 32gs95uv-B 32" Woled 4k 240hz - Fhd 330hz Dual Mode Monitör💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,108
Dual Mode 32" OLED'lerde en ucuzu 165 hz olanlar ve 43799 tl. Bu ürün çok daha iyi tazeleme hızlarına sahip ve 36.999 TL gibi manyak bir fiyata sahip. Mat kaplama ama fiyatı bunun önüne geçer diye düşünüyorum bu özelliklerde bu fiyatta dert etmeye gerek yok. Yapışılacak fiyat.

Son 1 yılın en düşük fiyatında.
1789550496114.webp

1789549825643.webp

Son düzenleme:
Oled bakıyorum ama öneri verecek hocam var mıdır bu model için

Oled bakıyorum ama öneri verecek hocam var mıdır bu model için
bütçen bu ürüne uygunsa bunu öneririm hocam ürün son 1 yılın en düşük fiyatında. ve ciddi aşağısında. bütçem çıksa alırdım valla ben muhtemelen g5 oled alıcam bütçeden kaynaklı.

Yakın zamanda LG'nin 2K 360 HZ QD Oledini elden çıkarttım, karşıdan ips gibi canlılık az yanlardan ise oled gibi canlı gözüküyordu. Bu olay Yarı Mat Yarı Glossy olmasından kaynaklı mıydı? Konudaki monitörde mat kaplamaymış. Sebebi bu ise çekilecek şey değil.

Yakın zamanda LG'nin 2K 360 HZ QD Oledini elden çıkarttım, karşıdan ips gibi canlılık az yanlardan ise oled gibi canlı gözüküyordu. Bu olay Yarı Mat Yarı Glossy olmasından kaynaklı mıydı? Konudaki monitörde mat kaplamaymış. Sebebi bu ise çekilecek şey değil.
kaplamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum farklı bi durum olabilir. ayrıca yarı glossy ile mat farklı kaplamalar.

Dün XG32UCWG aldım bugün dağıtımda. 39.999 tl idi asus cashback ve banka kampanyası ile 36.5a geliyor. Üstelik 9 taksit. 4K 165HZ FHD 330HZ Woled ve Trueblack Glossy Kaplama. Sırf kaplaması için tercih ettim gelsin bakalım inceleme yapacağım

9 taksit şekilde aldım teşekkür ediyorum konuyu açan arkadaşa. Temizlik, kullanım vs. önerileriniz varsa ya da bununla ilgili bir yazı varsa iletebilirseniz sevinirim arkadaşlar. İptal etmem gerektiğini düşünen varsa fikrini ve almam gereken monitörü de iletirse sevinirim uzun zamandır arayış içerisindeydim. 7500F ve 3080Ti sisteme sahibim. Ayrıca G2524H monitörüm var.

9 taksit şekilde aldım teşekkür ediyorum konuyu açan arkadaşa. Temizlik, kullanım vs. önerileriniz varsa ya da bununla ilgili bir yazı varsa iletebilirseniz sevinirim arkadaşlar. İptal etmem gerektiğini düşünen varsa fikrini ve almam gereken monitörü de iletirse sevinirim uzun zamandır arayış içerisindeydim. 7500F ve 3080Ti sisteme sahibim. Ayrıca G2524H monitörüm var.
faydam olduysa ne mutlu hocam. mat kaplama ve WOLED olduğu için temizliği zorlamaz. araştırmakta fayda var fakat bildiğim kadarıyla ekran temizleyici sprey ve çizmeyecek bir mikrofiber bez yeterlidir. fazla bastırmamak önemli.

daha dün ASUS ROG Strix XG32UCDS 32 İnç 4K 165 hz aldım sizce iade edip bunu almalı mıyım

daha dün ASUS ROG Strix XG32UCDS 32 İnç 4K 165 hz aldım sizce iade edip bunu almalı mıyım
165hz den 240hz ye geçmiş biri olarak söyleyebilirim ben farkı hissetmiştim. ayrıca arada 3 bin tl fiyat var az bir para değil bence değer hocam. karar senin.

165hz den 240hz ye geçmiş biri olarak söyleyebilirim ben farkı hissetmiştim. ayrıca arada 3 bin tl fiyat var az bir para değil bence değer hocam. karar senin.
Hocam sadece hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum 240hz 2. monitörüm de var 1080 p de olsa iade etmeye üşendim :)

Hocam sadece hikayeli oyunlar ve lol oynuyorum 240hz 2. monitörüm de var 1080 p de olsa iade etmeye üşendim :)
240hz varsa karar senin hocam sen bilirsin güzel bi fiyat avantajı var kaçması üzer bence

Geri