🔥İndirim Iphone 16e 512 GB 64.999,00 TL

ben s22 ve np3 kullandım, ikisi de 120hz oldukça akıcı cihazlardı fakat ihtiyacıma göre model düşürdüm ve kompakt olduğu için 13 mini aldım. kendi kullanım senaryomda cidden fark etmiyorum farkını, yanında başka 120hz bir cihaz olması gerekiyor.
Ben elime arkadaşımın iphone 15 ini alınca kasıyor gibi geliyor halbuki ben oyun bile oynamıyorum telefonda sadece youtube insta ona rağmen kasıyor gibi hissediyorum.

Ben elime arkadaşımın iphone 15 ini alınca kasıyor gibi geliyor halbuki ben oyun bile oynamıyorum telefonda sadece youtube insta ona rağmen kasıyor gibi hissediyorum.
geçen teknosaya gitmiştim fiyatlar yansıdı mı diye, 17e koymuşlar bana da orada kasıyor gibi gelmişti :kizginpeepo: ama kendi kullandığım oldukça akıcı.

geçen teknosaya gitmiştim fiyatlar yansıdı mı diye, 17e koymuşlar bana da orada kasıyor gibi gelmişti :kizginpeepo: ama kendi kullandığım oldukça akıcı.
Alıştığındandir muhtemelen bende bir süre 60hz kullansam bana da kasıyor gibi gelmez.Benim demek istedigim bu kadar para verip 60hz telefon almak saçmalık.

65kk verip 60 hz ekran bu apple android kasıyo diyen tayfa gelemden alınmaz bitti
Ya brom Android'in 120Hz'i çok kötü, aynı akıcılığı Apple 60Hz ile veriyor çok iyi gidip 35 bin lira fazla ödeyeceğim

1789572470516.webp

hafıza ihtiyacı olana ok da istemeyene 128gb mediamarkt 44k icloud alır akarsınız

Apple cihazların hele ki böyle giriş seviyesi modellerin kesinlikle baz depolama harici almayın yarın birgün satmaya kalktığınızda kimse 512 GB mış diye bakmaz modeli 16e olduğuna bakar ona göre fiyat verir kesinlikle

Apple cihazların hele ki böyle giriş seviyesi modellerin kesinlikle baz depolama harici almayın yarın birgün satmaya kalktığınızda kimse 512 GB mış diye bakmaz modeli 16e olduğuna bakar ona göre fiyat verir kesinlikle
Şu an 14/15 Pro modellerinin 128GB ile 256GB arasında az buçuk fark olsa bile 256GB ile 512GB arasında fark çok az dediğin gibi.

Geri