Redmi Note 8 & Note 8 Pro 7 Yaşında!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,998
Redmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.

Iphone 18 çıktı iphone 18 almalıyım!

Redmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.
Samsung s serisi dısında uzun yıllar kasmadan götüren android cihazlar olduğunu öğrendim.

Yok hocam ya bunlar 1 yıldan sonra çöp oluyor ben aynı özelliklere 4 katı fiyat vereceğim

En iyisini yapıyorsun telefonla internette gezinilir, arama yapar müzik falan dinlersin bunlar için gerekli olmayan özelliklere 10 katı vermeye gerek yok tamamen meta fetisizmi

Son düzenleme:
evde 7 yıllık k20 pro var custom a16 rom ile hala taş gibi çalışıyor, dönemin amiral gemisi işlemcisi sağ olsun sd855 iş yapıyor hala

Yok hocam ya bunlar 1 yıldan sonra çöp oluyor ben aynı özelliklere 4 katı fiyat vereceğim

En iyisini yapıyorsun telefonla internette gezinir arama yapar müzik falan dinlersin bunlar için gerekli olmayan özelliklere 10 katı vermeye gerek yok
Telefonu statü simgesi gibi görmek çok saçma geliyor kılıfçıda samsung için iphone turuncu kılıf satıyorlaedı en son

Telefonu statü simgesi gibi görmek çok saçma geliyor kılıfçıda samsung için iphone turuncu kılıf satıyorlaedı en son
Bu ülkede iphone ile statü yükselttiğini sanan bir sürü insan var maalesef.

Ya
Ya Tamam güzel telefon da mac in yoksa o kadar para verilmez be
Alanların çoğu cihazın özelliğinde falan değil ki sadece iphone kullanıyorum demek için alıyorlar

Alanların çoğu cihazın özelliğinde falan değil ki sadece iphone kullanıyorum demek için alıyorlar
Evet incelemelerden belli oluyor zaten.Abdullah abinin son video da dedigi gibi samsung ve apple şuan sidik yarıştırıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama hakkını yemeyelim macbook lar oyuncu laptoplarından is konusunda daha iyi olduğu için mac ı olan adamın iphone almasında bir sorun olmaz bence.

Geri