İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,998
Redmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.
hayır duo çoktı duo almalıyımIphone 18 çıktı iphone 18 almalıyım!
Samsung s serisi dısında uzun yıllar kasmadan götüren android cihazlar olduğunu öğrendim.Redmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.
Yok hocam ya bunlar 1 yıldan sonra çöp oluyor ben aynı özelliklere 4 katı fiyat vereceğimRedmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.
Telefonu statü simgesi gibi görmek çok saçma geliyor kılıfçıda samsung için iphone turuncu kılıf satıyorlaedı en sonYok hocam ya bunlar 1 yıldan sonra çöp oluyor ben aynı özelliklere 4 katı fiyat vereceğim
En iyisini yapıyorsun telefonla internette gezinir arama yapar müzik falan dinlersin bunlar için gerekli olmayan özelliklere 10 katı vermeye gerek yok
Bu ülkede iphone ile statü yükselttiğini sanan bir sürü insan var maalesef.Telefonu statü simgesi gibi görmek çok saçma geliyor kılıfçıda samsung için iphone turuncu kılıf satıyorlaedı en son
Ya Tamam güzel telefon da mac in yoksa o kadar para verilmez beBu ülkede iphone ile statü yükselttiğini sanan bir sürü insan var maalesef.
Alanların çoğu cihazın özelliğinde falan değil ki sadece iphone kullanıyorum demek için alıyorlarYa
Ya Tamam güzel telefon da mac in yoksa o kadar para verilmez be
Hocam babamda düz 8 var WhatsApp ta bile kasıyor sizinki nasıl taş gibi bende 10 var o bile kasmaya başladıRedmi Note 8 & Note 8 Pro 7 yıl önce bugün tanıtıldı. Ben halâ kullanıyorum canavar gibi cihaz. Bozulmadığı sürece 3 yıl daha benimle olacak gibi.
Evet incelemelerden belli oluyor zaten.Abdullah abinin son video da dedigi gibi samsung ve apple şuan sidik yarıştırıyor.Alanların çoğu cihazın özelliğinde falan değil ki sadece iphone kullanıyorum demek için alıyorlar
Ama hakkını yemeyelim macbook lar oyuncu laptoplarından is konusunda daha iyi olduğu için mac ı olan adamın iphone almasında bir sorun olmaz bence.Alanların çoğu cihazın özelliğinde falan değil ki sadece iphone kullanıyorum demek için alıyorlar