Redmi Note 15 Pro Nasıldır

20 bin TL param var şuanda elimde nubia focus 5G diye bir cihaz var nefret ettim gerek yazılımsal gerek donanımsal bu fiyatlara redmi note 15 pro var özellik olarakta mantıklı duruyor bazıları diyor al bazıları alma diyor sizce ne yapayım?
Poco M8 Pro 5G F/P bütçe artıramıyorsanız. Yoksa X8 Pro tabii ki arkadaşların da dediği gibi.

Annem Sıfır Xiaomi Garantili Note 14 Pro aldı ben alma dediğim halde, şuan telefonu kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor.

C
20 bin TL trendyolda 256 GB 8 ram redmi note 15 pro var birde samsjng a36 var aynı şekil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam a36 yı şuan kullanarak sana yazıyprum sorun varsa yazabilirsin

Redmi Notr 15 prp nun sarjı daha fazla gidicek haberin olsun tek iyi yönü bu
mulyi core 1890 1000 döngü 4 yıl günveleme
6 yıl güvenlik

A36 nın da arayüzü dsha iyi bidr işlemvisi daha fszla %50 Multi core puanı vermiş 2900 Redmi gibi reklam çıkmaz ama artık redmilerde o kapatrılınabiliyor 6 yıl güvenlik ve güncelmmr

Telefonu eğer uzun zaman baya kullancaksan a36 al hem sağlam redmi note dan sağlamdır a54 vardı en az 100 kere yere düştü sadece kılıfla ekran koruyucusu yoktu hiç bişi olmadı öyle bil a36 yı 3 4 yıl rahat kullanabilirsin ama redmiyi bence max 3 yıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 2 ay önce bu fiyatta a56 vardı zam yemiş baya
Hocam niyeyse içimden redmi alasım geliyor anlamadım a36 görüntü olarakta hoşuma gitmiyor çok kararsızım redmi alsam pişman olur muyum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,260
Üyeler
200,069
Son üye
Uyar.ll

Geri