BurakDemirdöven
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Ryzen 5 7500 rx 9070 xt darboğaz yapar mı ? Bir süre 1080p'de kullanıcam. Her türlü oyun oynuyorum. Darboğaz olursa ne kadar olur ?
Çok fazla fps oynamıyorum. Genelde AAA oynuyorum.ne oynayacaksın? darboğaz yapacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vsr ile 2k kullanın veyahut ultradan aşağı düşmeyin
AAA oyunlarda hiç veya çok az yapar ama işlemciye bağlı oyunlarda kesin yapar. vsr ile halledersiniz
bende bir zaman öyle kullandım
tamam pek sorun olmaz ama darboğaz olan oyun görürsen vsr ile 2k yaparsın.Çok fazla fps oynamıyorum. Genelde AAA oynuyorum.
yaparRyzen 5 7500 rx 9070 xt darboğaz yapar mı ? Bir süre 1080p'de kullanıcam. Her türlü oyun oynuyorum. Darboğaz olursa ne kadar olur ?
sen bi daha konusma yegenim mümkünse.Yapmaz
İzlediğim videolarda 1080p'de çoğu oyunda yapmıyor. vsr ile 2k'da hiç yapmıyor.yapar
sen bi daha konusma yegenim mümkünse.
Imkanim varsa alir kullanırım gerektiği yerde vsr ile 4k bile açarimda 1080p de darbogaz yapar diye karttan vazgecmezdim1080p bir süre kullanır sonra 2k geçersin kafa yormana gerek yok darboğazla ilgili.
Zaten amacım kendimi bir an önce am5'e atıp ileri de daha güçlü bir işlemciye geçmek. Tüm altyapıyı ileriye dönük kuruyorum.Imkanim varsa alir kullanırım gerektiği yerde vsr ile 4k bile açarimda 1080p de darbogaz yapar diye karttan vazgecmezdim
ryzen5 7500fryzen5 7500 diye bir işlemci yok sanırım?
Artık oda varryzen5 7500 diye bir işlemci yok sanırım?