Bilgisayarcı efu
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Allah kolaylık versin hocam
eyvallah hocam. zor gibiAllah kolaylık versin hocam
Garantileri bitmeden sorunlu parçayı bulmalısın bi şekilde başka ekran kartı denemen lazım donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorumeyvallah hocam. zor gibi
hayırsadece online oyunlarda mı oluyor _?
en yakın zamanda yapacağım onudaGarantileri bitmeden sorunlu parçayı bulmalısın bi şekilde başka ekran kartı denemen lazım donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum
ya nası olabilir kafayı yiycem çok saçmaKlasik yine yeni yeniden wattman hatası ve amd, şu lanet hatayı çözecem diye tüm güncel çözümleri denedim, ekran kartı padlerini macununu değiştirdim, psu değiştirdim, önerilen bütün bios ayarlarını değiştirdim, undervolt cart curt her boku yaptım, çözemeyince nvidia ekran kartı aldım, amd kartı da kardeşimin bilgisayarına taktım ve o hiçbir hata almadı...
Hocam livekernel141 hatası benim rx7600 de oluyordu arkadaşın sistemde de test ettim donanımsal sorundu kartı değiştim düzeldi başka sistemde bi deneyin kartıya nası olabilir kafayı yiycem çok saçma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o kadar emek verip pc alıyosun sonuç dert almışın başına neyinde sorun bilmiyosun değiştiresin. belkide bi kablosu gevşek belki ekrankartı bozuk ulan kaç yılına geldik sorun nerden kaynaklı olduğunu anlayamıyoruz kafayı yersin. işlemci yük altında neden bu kadar sıcak sonra hadi o desek ısınan sistem koruma için kapatır kendini oyundan atmaz yok yani bi çözümü yok
arkadaştaki 1660 superi denicem ama yakın bi zaman gibi gözükmüyorHocam livekernel141 hatası benim rx7600 de oluyordu arkadaşın sistemde de test ettim donanımsal sorundu kartı değiştim düzeldi başka sistemde bi deneyin kartı
Hocam o kadar anlamıyorum ama sizdeki gibiydi benim ekran kartıda gidip arkadaşımın pc ye taktım denedim oyun oynadık fln gene aynı hatayı verdi sonra kartı değiştimarkadaştaki 1660 superi denicem ama yakın bi zaman gibi gözükmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dar boğaz gibi bişe olurmu acaba
hocam iade işlemini özelden konuşsak biraz anlatsanız olurmuHocam o kadar anlamıyorum ama sizdeki gibiydi benim ekran kartıda gidip arkadaşımın pc ye taktım denedim oyun oynadık fln gene aynı hatayı verdi sonra kartı değiştim