🔥İndirim Razer Barracuda X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3.487,54 TL

Sarber

80+
Reaksiyon skoru
24
Son düzenleme:
Alalı 1 sene olucak kesinlikle pişman değilim maşallahı var ne bozuldu ne kırıldı 40 50 km ile giderken düştü yine bozulmadı bence bu fiyata iyi bir mikrofon ve ses kalitesi sunuyor.
Ayrıca çok rahat bir kulaklık ve ANC olmaması benim için iyi bir şey.
Bu fiyatlarda ki logitech ürünleri almadığım için mutluyum.

Ufak bir not geçmek istiyorum, bu kulaklığı kullanan arkadaşlar ile fikir alışverişi yapmak iyi olur çünkü ben gayet memnunum kulaklıktan.

Son düzenleme:
baba king 1000 TL'ye denk getirip almıştı hala memnunum gayet iyi bazen mikrofon kendi mi kapanıyor ben mi kapatıyorum onu bilemedim bir o sorun var

İlk vatan indiriminden beri kullanıyorum taş gibi kulaklık, burada kronik soruna menteşe gıcırtısı diyen olursa WD-40'ı hiç duymadınız mı derim.

yorumların ortası yok ya gömmüşler ya yükseltmişler

1 yıldır falan kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Kullanımı çok rahat. Yazılan kötü yorumlar beni şaşırttı açıkçası sanırsam şans işi biraz.

5-6 aydır herhangi bir sorun yaşamadım, kaliteli ve memnunum. Şikayetçi olanlar, acaba aynı ürünü mü kullanıyoruz?

Benimde 9 ay olmuş wireless dongle ile kullanıyorum çekim mesafesi kullanım süresi olarak mükemmel. günde 12-16 saat civarı kullanıyorum 3-4 günde bir şarja takıyorum. Hızlı şarj desteklemiyor yazıyor ama hızlı şarja takınca kesinlikle daha kısa sürede şarj oluyor. Bendeki BT+wireless olan versiyon. Tek kötü yanı esneme payı hiç yok. Kulaklığın kafa bandı ile birleştiği yerde küçük plastik bi parça var esnettiğinizde orayı sıkıştırıyor ve çatlatıyor. O parça birşeyi tutmuyor kullanıma bir etkisi yok sadece kozmetik.

Geri