1 Yıl Boyunca Okula Gidilmezse Ne Olur?

ICEFLASH

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba ben bu sene 11. sınıfa geçtim fakat okula gitmek istemiyorum ve kararım net. Açığa da geçemiyorum. Ben de 1 sene gitmeyip sonraki sene açığa geçeceğim. Aklıma takılan şey okula gitmesem ceza falan var mı? İnternete öyle yazıyor. Okula dilekçe falan mı vermesi gerekiyor velimim haberimiz var diye? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ben bu sene 11. sınıfa geçtim fakat okula gitmek istemiyorum ve kararım net. Açığa da geçemiyorum. Ben de 1 sene gitmeyip sonraki sene açığa geçeceğim. Aklıma takılan şey okula gitmesem ceza falan var mı? İnternete öyle yazıyor. Okula dilekçe falan mı vermesi gerekiyor velimim haberimiz var diye? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadece ailen göndermiyorsa cezası var diye biliyorum bize burayı çekemiyorsaniz gelmeyin bir sey olmaz diyorlardı önceki yıl.

Devamsızlıktan kalırsın direk işte ceza meza bomboş çok var senin gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seneyede açığa geçersin
onu biliyorumda iste kendi isteğimle gitmiyorum diye dilekçce falanmı vermem gerekiyor acaba

Birde Neden gitmek istemiyorsun?

sınıfı gecme planını ogrenebilirmiyiz

Ailen para cezası yer sende sınıfta kalırsın tekrar okumak zorunda kalırsın sınıfı. Okulu sevebilmek için gelecekte geçimini nasıl sağlayacaksın düşün. Çevrendekiler geçimini nasıl sağlıyor onları gozlemle. Buna göre okulu ya çok seversin ya nefret edersin. Okuma niyetin yoksa git okula en arka sırada döşek ser yat kimse birsey yapamaz bir tek uyandırır rahatsız ederler o kadar

Ailen okula göndermiyor diye seni alırlar önce sosyal hizmetlere yerleştirirler sonra paşa paşa okula gönderirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri